Vedran Batarilo
Foto: Alo/Nestali.hr

Vedran je rodom iz Slavonskog Broda, a kako piše na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, on je nestao 23. januara. Tada je zadnji put komunicirao sa porodicom, a nakon toga više nisu uspeli da stupe u kontakt sa njim.

Visok je oko 180 centimetara, ima smeđu kosu i kestenjaste oči, jače je telesne građe i ima tetovažu na grudima, prenosi Telegraf.

Kako piše Jutarnji, u potragu se uključio i Interpol. Vedranu je mobini telefon isključen, a njegova majka kaže da je zvala hrvatsko veleposlanstvo u Rimu, koje pokriva i Maltu.

"Već drugog dana kad mi više nije odgovarao na poruke ni pozive jer mu je mobilni isključen, kontaktirala sam policiju. U Veleposlanstvu su mi rekli da sve preduzimaju i da moram da se strpim. Dani mi prolaze u neizvesnosti, strahu i tuzi. Samo da mi sina nađu živog", rekla je majka.

Iz hrvatske policije pozivaju sve koji imaju informacije o ovoj osobi, da obaveste najbližu policijsku stanicu ili ih nazovu telefonom. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading