PONIŠTITI INCKOV OSVETNIČKI AKT Dodik poručio međunarodnoj zajednici: Imate još malo vremena
Alo

Milorad Dodik poručio je međunarodnoj zajednici u BiH da imaju još malo vremena da reaguju i ponište Inckov osvetnički akt, o kažnjavanju onih koji ne priznaju genocid u srebrenici, i vrate kakvu takvu stabilnost u BiH.

"U suprotnom, neka se niko ne čudi koracima koje ćemo preduzeti", dodao je. Kako je upozorio, Republici Srpskoj nije ostavljen izbor i ona za ovu situaciju ne snosi nikakvu odgovornist, niti je preduzeli bilo kakvu akciju u pravcu destabilizacije BiH.

"Sve što se dešava i što se može desiti biće reakcija. Mi kao narod i kao Republika Srpska moramo reći da je ovo poslednja linija odbrane našeg dostojanstva", ukazao je srpski član Predsedništva BiH.

Milorad Dodik kaže i da je pokretanje peticije, kao vid protesta protiv anticivilizacijske odluke Valentina Incka, njegov lični čin otpora prema takvoj odluci.

"Isto tako želim da podržim sve pojedince i organizacije koji će na bilo koji način pružiti otpor i dići glas protiv jednog tako nakaradnog akta na koji nije imao pravo ni izabrani, a kamoli neizabrani autoritet. Ako su to i peticije koje bi pokrenuli kao političke partije i to podržavam, jer smatram da ovo nije trenutak za partijska nadgornjavanja i da je ovo trenutak kada treba da pokažemo nacionalno jedinstvo", istakao je Dodik za Srnu, a prenosi RTRS.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading