"DRŽALI SU ME NA PODU I REĐALI SE JEDAN ZA DRUGIM" 12 muškaraca silovalo devojku (19) koja je došla da traži posao, pustili je tek kad je pala u nesvest!

- U jednom trenutku su me pustili, jer sam se onesvestila. Polugola sam odjurila do svojih prijatelja i otišla na kliniku - ispričala je devojka policajcima.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,
Silovanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

* Nesrećnu devojku silovalo 12 tinejdžera

* Došla sa drugaricama na Kipar da nađe posao

* Celo telo joj je bilo prekriveno modricama

Devojku (19) iz Britanije silovalo je 12 tinejdžera iz Izraela, a ona je u izjavi navela da je dobrovoljno imala seks sa jednim, kada su je napali i njegovi drugovi. Svi tinejdžeri poriču silovanje.

Ona je ispričala policajcima da je otišla u hotelsku sobu u Aja Napi, kako bi se videla sa jednim od momaka, kog je upoznala nekoliko dana ranije.

Dodala je da su je držali dok je ležala na podu i silovali, ređavši se jedan za drugim, bez zaštite.

KOMŠIJE GA ČULE KAKO ZAPOMAŽE I VRIŠTI Novopazarskog biznismena iskasapio i ostavio u najgorim mukama! Robijao jer je tukao ženu, a sada mu je on došao glave!

- U jednom trenutku su me pustili, jer sam se onesvestila. Polugola sam odjurila do svojih prijatelja i otišla na kliniku - ispričala je devojka policajcima.

Prema rečima žrtve, momci bili pijani i maltretirali su je.

- Celo telo joj je bilo povređeno i prekriveno modricama. Onda je u suzama pobegla iz te sobe i otišla klod prijatelja sa kojima je sačekala policiju - priča izvor blizak devojci.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje
Silovanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Tri Izraelca su rekla da su imala sa njom seks, na koji je ona pristala, ali da je ostalih devet momaka silovalo nesrećnu devojku.

Pozvani su policajci i uhapšeni su osumnjičeni muškarci, pre nego što su ih u četvrtak doveli u sudnicu, gde im je izrečeno zadržavanje u pritvoru osam dana, dok policajci pregledaju DNK dokaze koje su dostavljeni.

O STEFANU KOJI JE JUTROS UBIJEN, SRBIJA JE PRIČALA PRE 20 GODINA U sedmoj godini postao miljenik nacije: Šaban ga tražio godinama, ali će se tek sad sresti (FOTO)

Instagram poruke su takođe objavljene otkrivajući kako je jedan od optuženih izraelskih tinejdžera danima flertovao sa njom, uključujući i pozivanje u njegovu sobu.

Silovana devojka je na Kipar došla kako bi pronašla sezonski posao sa drugaricama.

ZLOČIN POTRESAO SRBIJU! Ljubiša obljubio pastorku (9), a onda je prodavao drugarima kako bi platio račun za struju!

Advokati šestorice muškaraca uhapšenih i držanih u pritvoru rekli su da su uvereni da će biti oslobođeni nakon istrage.

Janis Habri, koji zastupa četiri muškarca u dobi od 16 do 20 godina, izjavio je za "MailOnline" da je smatrao da su optužbe "preterane". Roditelji nekoliko tinejdžera odleteli su na Kipar kako bi podržali svoje sinove.

Bonus video

Horder na Zvezdari

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi