Alo! naslovna
Foto: Alo/Alo!

Telo male Danke nije u Boru?

Stručnjaci upozoravaju na još jedan scenario zločina

Osumnjičeni su nakon ubistva male Danke Ilić (2) mogli za kratko vreme da promene nekoliko automobila da bi zametnuli trag, tvrdi Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije. Istražitelje vodili na 20 lokacija u okolini Zlota da bi kupili vreme

Bivši načelnik policije grada Beograda Marko Nicović kaže da osumnjičeni za teško ubistvo Danke Ilić koriste dobro osmišljene metode i policiju vode na 20 različitih lokacija da bi im navodno pokazali gde su bacili telo devojčice samo da bi na taj način kupili vreme.

On ističe da su osumnjičeni za ubistvo devojčice imali dosta vremena da telo prebace na neko dalje mesto i dodaje da smrt jednog uhapšenog, koji je bio osumnjičen za pomaganje u premeštanju tela, dodatno komplikuje istragu.

- Osumnjičeni su mogli da odnesu telo skroz na drugi kraj države, recimo čak u Suboticu, a potom da kažu policiji da su ga navodno sakrili u okolini Banjskog Polja. Imali su dovoljno vremena, jer su bili 10 dana na slobodi tako da su telo mogli da odnesu i u drugu državu ili da komade razbacaju na različita mesta u krugu od oko 200-300 kilometara od Bora. Dok policiju vode na 20 različitih lokacija u okolini Banjskog Polja, Zlota i sela Luka osumnjičeni pokušavaju da dobiju na vremenu - kaže za Alo! Nicović i dodaje:

- Uvek je lakše raditi sa dvojicom osumnjičenih nego sa jednim. Ukoliko se jadan zatvori, ne može ništa da se uradi. Međutim, uz pomoć iskustva i policijskih trikova dvojica osumnjičenih mogu da se okrenu jedan protiv drugog i tako da se izvuče priznanje koje su u početku odbijali da daju - navodi Nicović, koji je se po odlasku iz policije brzo dokazao kao uspešan advokat.

Celu vest pročitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina

----------

Doskorašnji direktor BIA upozorava

Zvicer i dalje traži Vučićevu glavu

------------

Mali i Vesić obišli gradilište na Makišu

Prva linija metroa 2028.

Pripremni radovi biće završeni šest meseci pre roka

-----------

Alo! naslovna

Alo!

 

Slavica Đukić Dejanović u Ringu

I ministri plaču

-----------

More nikad dalje

Cene u Grčkoj otišle u nebesa

----------

Pakao u najavi

Iran sprema napad na Izrael

----------

Udaje se i četvrti put

Kaju verio haker

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading