alo naslovna
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

OTKRIVAMO 

Stravični detalji o ubistvu male Danke (2) 

Telo premeštano više puta! 

Sve zasad ukazuje na to da braća Dalibor i Dejan Dragijević nisu uskladili svoje priče ili su pak neke stvari odradili odvojeno jedan od drugog. Spekuliše se i da su se posvađali pre Daliborove smrti, koji je juče sahranjen u prisustvu jedva 20 meštana 

Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, glavnoosumnjičeni je za ubistvo Danke Ilić (2), a njegov otac Rade (73) i sada pokojni brat Dalibor (40) sumnjiče se da su mu pomogli da sakrije telo devojčice! Sumnja se da su se braća posvađala prilikom prenošenja tela i da su prestali da komuniciraju između sebe, zbog čega postoje brojne nelogičnosti u njihovim iskazima povodom lokacije na kojoj se nalazi leš! Ispituje se čak mogućnost da su telo prenosili više puta bez znanja onog drugog! 

Danka je nestala 26. marta u dvorištu letnjikovca u Banjskom Polju, a prošle nedelje Srbiju su zatekle stravične vesti - Danka je ubijena! Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Posle toga su telo bacili na deponiju, a sumnja se da su ga zatim prebacili na drugu lokaciju.  

Takođe, uhapšeni su i Dragijevićevi otac Rade i njegov brat Dalibor, koji je ubrzo preminuo od posledica srčanog udara. Dejan Dragijević je priznao da je zadavio dete, a njegov brat je pred smrt navodno priznao da je pomagao u prenošenju tela. Međutim, niko od njih se, kako su tvrdili, „ne seća“ ili „ne zna“ gde je bačeno telo, ili su ukazivali na određene lokacije, gde telo na kraju nije ni pronađeno. 

- Sve za sada ukazuje da Dalibor i Dejan nisu uskladili svoje priče ili su pak neke stvari odradili odvojeno jedan od drugog. Sada se spekuliše da je među njima nastao sukob u jednom trenutku, pa da čak postoji mogućnost da su nezavisno jedan od drugog premeštali telo na više različitih lokacija. Njihovo ponašanje je potpuno neobjašnjivo. Dalibor je dovodio policiju do Brestovačkog mosta, tvrdeći da je telo tu, međutim, policija na toj lokaciji takođe nije pronašla trag, a slično je bilo i sa drugim bratom. Jedino još nije jasna uloga oca Radeta i to se ispituje - navodi izvor blizak istrazi. 

Celu vest pročitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina

----------- 

Đilasova koalicija puca po svim šavovima 

Ko poslednji ode, neka ugasi svetlo! 

Sledeći na listi za odlazak iz Đilasovog gnezda mogao bi biti Miroslav Aleksić 

------------ 

Odluke u ranom pubertetu kasnije ih mnogo koštaju 

Promena pola vodi u pakao 

------------ 

Izvršitelji zaplenili kući poznatog biznismena i profesora 

Mića Megatrend ostao bez kuće 

alo naslovna

Foto: Alo/ilustracija

 

----------- 

Objavljena svetska rang-lista 

Srbi imaju veći ponos od Hrvata 

---------- 

Kusturica o nedavnoj poseti Kremlju 

Putinu nisam tražio pare 

-------- 

Sara Reljić 

Silikone sam stavila zbog raka dojke 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading