ZLO I NAOPAKO! Sukobile se ruske i iranske snage! Ovo nikako NIJE SMELO da se dogodi! Ameri i Izraelci LIKUJU! (VIDEO)

Tenzije rastu između ruskih i iranskih snaga u istočnoj Siriji nakon što su Rusi pokušali da ublaže uticaj Islamske Republike na regiju Eufrat.

Ruska vojska
Ruska vojska, Foto: Printscreen/Youtube

Prema novom izveštaju iz istočne Sirije, ruske i iranske snage su se sukobile u pokrajini Deir ez Zor, iako Moskva želi da izbegne bilo kakve sukobe koji bi mogli nastati u budućnosti u toj regiji.

Izvor iz Sirijske arapske vojske (SAA) izjavio je večeras da su ruske oružane snage u visokom stanju pripravnosti nakon izraelskih vazdušnih napada 30. juna, ukazujući da Moskva očekuje da će Izrael u bliskoj budućnosti pokrenuti još napada.

NAPADNUTI LJUDI NA PIJACI! Ima mrtvih i ranjenih! Delovi tela razbacani na sve strane, KRVI DO KOLENA!

Izvor je dodao da je ruska vojska zabrinuta zbog sigurnosti svojih trupa, jer su Iranska revolucionarna garda (IRGC) i Hezbolah trenutno raspoređeni u blizini ruskih snaga u istočnoj Siriji.

TURSKA NAPADNUTA?! Erdogan izdao HITNO NAREĐENJE: Vojska u stanju pripravnosti! - Mrtvi se broje posle snažne DETONACIJE! (FOTO/VIDEO)

Dok su IRGC i Hezbolah dobri jedni s drugima, sirijske i ruske snage nalaze se u drugoj bazi nedaleko od trupa ovih prvih.

To je u prošlosti prouzrokovalo neke probleme, jer su izraelske vazduhoplovne snage zamalo pogodile ruske trupe u vazdušnoj bazi T-4.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi