hapšenje
Vladimir Marković
Crnogorska policija

Foto: shutterstock

Crnogorska policija , Foto: Foto: shutterstock

 

* Milošević je iz kosovskog zatvora izručen Crnoj Gori

* Tridesetosmogodišnjak je potom osumnjičen da je direktni izvršilac ubistva Miodraga Kruščića u Podgorici

* Miloševića zatekli naoružanog

To je rekao sagovornik Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, objašnjavajući da je u Milošević u posebnom, disciplinskom odjeljenju u kom su pojačane mere bezbednosti.

U tom delu Milošević će robijati petomesečnu kaznu na koju je osuđen zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

 

Milošević je iz kosovskog zatvora izručen Crnoj Gori koja ga je potraživala radi obezbeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog više krivičnih dela i krivičnog dela - teško ubistvo.

Pročitajte još:

 

Crnogorske vlasti su ga međunarodnom poternicom najpre potraživale zbog osnovane sumnje da je sa Igorom Mašanovićem i Vukotom Vujačićem, učestvovao u ubistvu Radomira Đuričkovića na Cetinju, 10. oktobra 2016.

hapšenje

Vladimir Marković

Foto: Vladimir Marković

 

Tridesetosmogodišnjak je potom osumnjičen da je direktni izvršilac ubistva Miodraga Kruščića u Podgorici i da je taj zločin počinio kao član kriminalne organizacije Filipa Bešovića, koja je odgovorna i za ranjavanje novinarke Vijesti Olivere Lakić.

Uhapšen sredinom jula prošle godine na Kosovu, po poternici Interpola Podgorica. Tada je iz crnogorske policije saopšteno da je on lišen slobode zahvaljujući zajedničkoj akciji dveju policija. Sa njim je uhapšen i Đorđe Pavićević.

Iz crnogorske policije tada su saopštili da su u akciji hapšenja Miloševića zatekli naoružanog i da je kod njih pronađena i droga.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"