SKANDAL NA JADRANSKOM PRIMORJU Trojicu turista izbacili iz restorana ko kerove i to zbog njihovog IZGLEDA!

Rasizam i neljubaznost se nastavlja

Plaža
Plaža, Foto: Printscreen

* Ćerka vlasnice restorana i picerije izbacila goste Indijce

* Smetala joj boja kože i to što malo jedu

* Od turističkih skipera tražili da im Indijce više ne dovode

Dok Hrvatska poslednjih dana kuka kako joj je sezona upropaštena, da nikad nije manje gostiju na moru i dok neki hotelijeri i restorani se bore za svakog gosta kako bi zaradili neki novac, postoje i mesta gde turisti baš i nisu dobrodošli, a da nisu u pitanju nepristojni ili razulareni gosti. U ovom slučaj problem gostiju je bio taj što su bili Indijci, za koje je izgleda važila maksima " recite nam odakle su gosti, a mi ćemo videti da li hoćemo da ih primimo".

"Vodili smo turu s troje Indijaca. Njima se nije svidela dalmatinska hrana pa su poželeli picu. Rezervirali smo im sto u "konobi" i piceriji Volat u Stomorskoj na Šolti. Nismo uspeli ni naručiti kada su nam rekli da Indijci nisu dobrodošli i da im ubuduće pri rezervaciji kažemo odakle su gosti koje dovodimo pa da će oni prihvatiti ili odbiti rezervaciju. Za Indijce su rekli da ih više ne dovodimo. Tražili su od nas i da platimo pre nego što smo dobili hranu", ispričala je Dajana Omerović koja radi na brodskim turama po ostrvima na splitskom području. Ista priča objavljena je i na TripAdvisoru s najnižom ocenom, ali s napomenom da je pica bila sasvim dobra.

 

Priča o nepoželjnim Indijcima proverena je i u piceriji Volat. Novinari su prvo razgovarali s vlasnicom Dairom Zarić koja nije znala što se prošle subote dogodilo u njenoj piceriji.

"Jeste li isterali neke Indijce u subotu?" pitala je žensku osobu pored sebe za koju se kasnije saznalo da je njena ćerka Dea.

"Nama takvi gosti ne trebaju. Uopšteno Indijce neću u restoranu", rekla je Dea Zarić nakon što je od majke preuzela telefon. Problem s gostima iz zemlje od 1,3 milijarde stanovnika ima zbog slabih narudžbi.

pica
pica, Foto: Bakina kuhinja

 

"Njih troje je naručilo jedne špagete s tri kašilke i ništa nisu popili", rekla je Dea Zarić dodajući da je nepisano pravilo ugostitelja da skiper i hostesa koji dovedu goste ne plaćaju svoju hranu nego ona ide na račun restorana.

"Ne mogu skiper i hostesa pojesti skuplje od gostiju. To se meni ne isplati", konstatovala je i teško joj je protivrečiti. Međutim, u ovom slučaju su svi platili svoje obroke, a Indijci su i dalje nepoželjni. I ne samo da su Indijci nepoželjni, nego je Dea Zarić zapretila i tužbom ako objavimo što se dogodilo u njenom restoranu. U prilično nepriličnom razgovoru utvrdila je i da su je novinari zvali na privatan telefon koji nema veze s restoranom što je prilično čudno s obzirom na to da je broj telefona na koji su ih novinari nazvali naveden na internet stranicama picerije.

Konoba i picerija Volat u Stomorskoj ima većinom odlične ocena na TripAdvisoru. One loše uglavnom se odnose na neljubazno osoblje restorana i ovo posljednje proglašavanje Indijaca nepoželjnima.

"PLATIĆEMO TI SAMO POLA" Grupa turista napravila račun od 600 evra, pa ucenili konobara, kada je pozvao policiju OSTAO JE U NEVERICI!

POTPUNA ZABRANA KUPANJA NA JADRANU! Podignuta crvena zastava, MORE SMRDI, turisti se ne usuđuju ni da priđu plažama!

(VIDEO) OVAJ DOLAZAK NA PLAŽU JOŠ NIJE VIĐEN NA JADRANU Turisti džipom iz mora iskrcali se na obalu kao da su na Ivo Džimi! Posetioci ostali zatečeni

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi