Tuga, depresija
Shutterstock

 

Foto: Shutterstock

Nakon što se mlada majka Nevzeta Gadžun (27), iz Gornjih Lončara kod Kaknja obesila ostavivši iza sebe dva sina, njen suprug Muamer i dalje traga za uzrokom zbog kojeg je digla ruku na sebe.

On smatra da je kobnog 2. februara njegovu suprugu na očajnički čin „nešto nateralo“ i želi da otkrije šta.

Dao sam izjavu policiji

- Deca su kod mene. Dođe mama i pomogne. Da mi je saznati bilo šta, da mogu mirno da spavam. Dao sam policiji izjavu nakon sedam-osam dana. Što su me sada zvali iz policije? Što odmah nisu uzeli izjavu? Kazali su mi „ona je mrtva, skrati izjavu“. Ma ljudi ovde ima nešto, veliko kažem ja njima. Da li mi je dete ugroženo, da li smo mi ugroženi. Da li je ona nešto donela sa sobom - pita se Muamer.

Kaže da je sa suprugom imao skladan život, ali da je isto tako bilo svađa i trzavica kao i u svakom braku.

Odgovaraću ako sam kriv za nešto

- Ubila se da bi nas spasila, to je bilo 100 posto. Dao sam ja ovo u novine, neka se zna. Ako neko misli da sam ja kriv, onda ću odgovarati, ali hoću da mi duša bude mirna. Srce mi puca...Policija kaže da je samoubistvo, ali sada treba se utvrditi da li je ona nekome novac davala.

Samo želim da se ispita, pare je tolike ona nekome nosila. I familija krije dosta stvari. Sad sam bio na njenom mezaru. Ne otkrijem li šta joj se desilo, ja odoh za njom – kazao je kroz suze Muamer.

BONUS VIDEO:

 .

Pročitajte: