Hoće li Ćiro odoleti  „prljavim parama”  sa Kosova?
profimedia
Hoće li Ćiro odoleti  „prljavim parama”  sa Kosova?

profimedia

Hoće li Ćiro odoleti „prljavim parama” sa Kosova?, Foto: profimedia

 

Samostalna demokratska srpska stranka, čija je kampanja za evroparlamentarne izbore već izazvala brojne reakcije, za svoj novi promotivni spot angažoval je Miroslava Ćiru Blaževića.

"ZAKOLJI SRPSKU DECU" Stigla uznemirujuća poruka iz Zagreba! Hrvati prevršili svaku meru, nema kraja odvratnosti! (FOTO) 

“Istina je da smo angažovali Ćiru, a spot je još u izradi”, potvrdio je u utorak predsednik SDSS-a Milorad Pupovac i dodao da je to samo jedan od spotova u njihovoj kampanji.

Milorad Pupovac

Profimedia

Milorad Pupovac, Foto: Profimedia

 

“Nisam snimio spot za SDSS, nisam još. Trebao bih to učiniti za pola sata, dogovorio sam sastanak u Čarliju s njihovim čovekom, a posle toga trebali bismo ići u studio”, u povišenom raspoloženju Ćiro Blažević dočekao je u utorak popodne novinarsko pitanje o angažmanu u kampanji SDSS-a za evroparlamentarne izbore.

 

Na pitanje o čemu se u spotu radi, Ćiro je odgovorio: “Radi se o tome da su me oni zvali, a ti znaš da ja volim sve ljude i ne delim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu setili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu? Što će reći Plenković?”

USTAŠE PONOVO DIVLJAJU! Još jedan poziv na linč lidera srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj

A o čemu se radi u spotu, pitali smo Blaževića.

 

- Nešto vezano za traktore, tamo gdje ima traktora ima i dece... - odgovorio je Ćiro.