ROĐAKE OTKRILE DETALJE STRAVIČNOG UBISTVA JASMINE "Pričale su da hoće da se reše zamrzivača! Smiljanina ćerka me je zvala i rekla da se vide noge unutra" (VIDEO)

Na Županijskom sudu u Varaždinu nastavilo se suđenje Smiljani Srnec, optuženoj da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić i da je njeno telo 19 godina držala u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu.

Suđenje
Foto: Facebook printscreen

* Jeziv zločin potresao region

* Smiljana optužena da je ubila sestru Jasminu i njeno telo držala u zamrzivaču 19 godina

Pročitajte još

* Rođake otkrile detalje

Svedočile su i ujne Jasmine i Smiljane, Nada i Draga Sabol. 

Na pitanje o odnosu s članovima porodice Dominić Nada Sabol je rekla kako zbog određenih situacija godinama nisu razgovarali.

"Majka Katarina od nas je dosta posuđivala novac i mnogo smo im pomagali, ali neke su okolnosti dovele do toga da prekinemo sve odnose. Nekih 15-ak godina nismo s njima imali nikakve kontakte", kazala je.

Dodala je kako je o Jasmininom nestanku saznala iz novina, a o devojci su se raspitivali samo jednom prilikom, na groblju kada su sreli njenu majku.

MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN Udario ga teretni voz! Lekari se bore za njegov život!

POSTALI UDARNA PESNICA NATO! Bivši Srbi oduševili Trampa, gomilaju američko oružje na našoj granici, a zbog ovoga ih posebno voli!

"Suprug je tada pitao svoju sestru šta je s Jasminom, ona je tada rekla da je Jasmina trebalo danas da doputuje iz Francuske sa svojim dečkom advokatom. Rekla je da je njemu puklo slepo crevo i da na kraju nisu mogli da dođu", ispričala je na suđenju.

Jasmina Dominić
Jasmina Dominić, Foto: screenshoot/Independent

Poslednji put Jasminu je videla 1999. godine, ali kako je kazala, nije baš sigurna.

"Na dan kada su pronašli Jasminino telo nazvala nas je Smiljanina ćerka i rekla da se vide noge u zamrzivaču", dodala je.

JEZIVI PRIZORI U KANJONU MORAČE! Voda šiklja sa planina na sve strane, vozila jedva prolaze! (VIDEO SA LICA MESTA)

SLOVENAČKA VLADA PRED PADOM Premijer Šarec nema većinu u parlamentu! Levica mu uskratila podršku! Traže ukidanje dopunskog zdravstvenog osiguranja!

Nekoliko dana ranije, kod njih je došla je ćerka Katarina sa svojim suprugom. Tada se požalila na visoke račune za struju. Spomenula je i zamrzivač i dodala kako moraju da ga iznesu iz kuće i da će neko doći i odvesti ga na otpad.

"Pitala sam je šta drže u zamrzivaču. Rekla mi je: povrće i nešto staro", kazala je Nada.

Svedočila je i Draga Sabol, još jedna rođaka, koja je kazala kako dugi niz godina nisu bili u kontaktu. Dodala je kako su kontakt prekinuli 1999. kada je Jasmina otišla u Zagreb.

SPREMA SE NOVA KATASTROFA! Morača nabujala, vremensko zlo nastavlja da razara Crnu Goru ! Rastu nivoi reka i u Srbiji, RHMZ izdao još jedno upozorenje!

IZOPERISAO SE ZA SVE PARE, A ONDA ZBOG AFERE "REKET" ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Privatna klinika tuži Bokija 13! Traže od njega 10.300 evra

"Ni sa kim nisam bila u dobrim odnosima. Nije mi se sviđao njihov život", rekla je. S Jasminom je, kaže, razgovarala mesec dana nakon odlaska na fakultet. Kazala je da je Jasmini, za koju je napomenula da je bila super osoba, obećala da će joj davati džeparac za studiranje. Od nje je očekivala da bude dobar student. Poslednji ju je put videla iz automobila, ali se ne seća koje godine je to bilo.

"Pitala sam njenu majku gde je Jasmina. Uvek je našla neki izgovor. Sad je na brodu, sad je u Francuskoj. S optuženom nisam komunicirala, nije mi odgovarala kao osoba. Nije mi se sviđalo njeno ponašanje", kazala je ujna Draga i dodala kako je i majka Katarina bila poznata po tome da dosta laže.

Predviđene kazne od 10.000 do 3 miliona dinara

Zakonom o poštanskim uslugama koji stupa na snagu sutra stvaraju se uslovi za veći stepen zaštite korisnika poštanskih usluga, veća odgovornost i veći broj poštanskih operatora i pošiljaoca, nove usluge, liberalizacija tržišta, što će omogućiti jednostavnije i pristupačnije servise za građane.

"Prekinula sam sa svima odnose kada je prijavljen Jasminin nestanak. Nije mi bilo jasno kakava je to majka koja čeka pet godina da prijavi nestanak ćerke", kazala je.

Na pitanje kako se majka Katarina odnosila prema svojoj deci, Draga je rekla da je uvek bila na Smiljaninoj strani, koju je u sudnici oslovila sa: 'Ova iza mene'.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi