ANDRIJA MANDIĆ SAZVAO HITNU KONFERENCIJU Političko nasilje u Nikšiću! Surovim napadom na Luku Trebješanina DPS je spreman da prolije krv kako bi sačuvao vlast

"Brutalnim napadom na Luku Trebješanina, sinoć je u Nikšiću uvedeno nasilje u političkoj kampanji", izjavio je danas Andrija Mandić

Konferencija Andrije Mandića
Konferencija Andrije Mandića , Foto: Facebook/printscreen

Demokratska partija socijalista, kao što vidimo, spremna je na sve. Pribegava svim nedozvoljenim sredstvima. Ovo što se desilo doživeo sam i lično., jer, Luka je sin mog brata od tetke Aca Trebješanina, što nije bila nepoznanica napadačima. Od policije očekujemo da se u roku od nekoliko sati otkriju počinioci, a ako se to ne desi bićemo sigurni da iza svega stoji šef režima Milo Đukanović, koji preko svojih kriminalnih hordi želi da utera strah Nikšićanima. NJihov partner je Belivuk koji je upravo na ovaj način hteo da pomogne kampanju DPS-a - kazao je na vanrednoj konferenciji za novinare Andrija Mandić, lider Nove srpske demokrtaije.

On je o odluci v.d. direktora policije Zorana Brđanina da smeni načelnika Centra bezbednosti Tihomira Goranovića i komandira stanice policije Darka Mađarića kazao da je ostalo nejsno – na koje su to mesto postavaljena ova dvojica službenika.

- Tražimo odgovor na pitanje -da li su oni napredovali u službi, ili su zaista smenjeni? Trebalo je suspendovati Goranovića i Mađarića, uzeti im službeno naoružanje, policijske značke i pokrenuti utvrđivanje odgovornosti, rekao je Mandić, poručuju jasnu poruku nadležnim državnim organima:

- Ako se u toku dana ne otkriju napadači na Luku Trebješanina, znaćemo se zaštiti. Luka nije repa bez korena. I on ima prijatelje, drugove, braću koji su spremni na žrtvu. Luka je na svoju ruku izašao iz bolnice i trenutno daje izjavu u policiji. Duboko je povređen onim što je doživeo u svom gradu. Napadom na njega sinoć je našoj koaliciji poslata jasna poruka. Tukli su ga šipkama i nogama po glavi i celom telu, prskali sprejem. Kada je pao na asfalt bio je u nesvesti - kazao je Mandić.

Marko Kovačević, nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića podsetio je da se na društvenim mrežama već izvesno vreme crtaju mete članovima koalicije i njihovim porodicama!

- Po saznanjima iza svega stoji policajac Danilo Janjušević. Vređali su mi sestru i čak devetomesečnog sina. Ali neće nas uplašiti - poručio je Kovačević.

Lideri koalicije su potom prošetali ulicama Nikšića i gradskim Trgom slobode obišli mlade aktivste, dok im je uz put stizala podrška od prisutnih građana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi