Hitna pomoć
J.I.
Hrvatska policija

Profimedia

Hrvatska policija, Foto: Profimedia

Pročitajte još:

 

Naime, 36-godišnji sin vratio se nakon razvoda da živi kod roditelja u stan, jer je bio nezaposlen i bez primanja. Nije mogao da plaća ni izdržavanje deteta koje je ostalo kod bivše supruge. Nervozan i gladan vratio se jednog dana iz grada i mrzovoljan je pitao oca što ima za ručak. Šezdesettrogodišnji otac mu je odgovorio da su "ćufte" za ručak pa je sin s gađenjem pogledao u jelo i promrmljao "kakvo je to smeće".

Onda je ljutito uzeo lonac s ćuftama i s balkona drugog sprata istresao ćufte na ulicu. Nakon toga je sve izmaklo kontroli. Otac je poludeo zbog ovog postupka, zgrabio sina rukom za lice i položio na pod, ali su mu tom prilikom ispale naočare za čitanje.

 

Hteo je da ih podigne, ali ih je sin, izjavio je otac na sudu, namerno zgazio nogom i otišao u svoju sobu. Otac je na sudu takođe izjavio i da je bio ljut pa je sina rukom "ćušnuo" po glavi.

Preporučujemo i ovo:

 

 

Otac je smatrao da to nije ništa strašno, ali je sin ipak završio na Hitnoj gde su mu dijagnostifikovane lakše povrede glave i prelom zuba. Ocu nikako nije jasno da su te povrede mogle nastati nakon što ga je rukom uhvatio za bradu i usta. Na sudu je sin posvedočio da i dalje živi s roditeljima u njihovom stanu i da su sada u dobrim odnosima.