Marko Anđelić
Privatna arhiva
Marko Anđelić

Privatna arhiva

Marko Anđelić, Foto: Privatna arhiva

Njegova supruga Marija, skrhana bolom, pozvala je sve svoje prijatelje da se pomole za Markovu dušu jer je to jedino što je joj sada daje makar malo snage.

Brojna rodbina, prijatelji, poznanici ali gosti koji su prethodno bili na svadbi došli su da poslednji put pozdrave Marka, a samo dan nakon sahrane Marija je objavila tužan status na svom profilu društvene mreže, pozivajući svoje prijatelje da spomenu Marka u svojim molitvama.

Marko Anđelić

Privatna arhiva

Marko Anđelić, Foto: Privatna arhiva

- Dragi svi, znam da neki ljudi veruju u Boga, a neki ne. Marko je kao pravoslavac verovao u život posle smrti i zato imam molbu za sve bilo da ste verujući ili ne, da se pomolite za njegovu dušu da pronađe mir u Hristu Gospodu. Ne morate komentarima, ali se u srcu setite. To je jedino sto mi makar malo daje snage - napisala je neutešna supruga koja je sa svojim voljenim provela više godina u vezi, ali samo jedan dan u braku.

Kako su juče na sahrani ispričali Markovi i Marijini bližnji, ovaj par zatekla je zla sudbina i svi su i dalje u šoku da su pre samo nekoliko dana bili na veselju, slaveći brak dvoje mladih.

– Bili smo na toj svadbi. Neverovatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a niko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo da verujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od venčanja do smrti, kakva je to zla sudbina – rekla je jedna od zvanica na svadbi, piše Srpskainfo.