Slaviša Krunić
printscreen
Slaviša Krunić

printscreen

Slaviša Krunić, Foto: printscreen

Na mestu obračuna pronađeno je više desetina čaura.

Slaviša Krunić i Žarko Pavlović likvidirani su u ponedeljak oko 22.30 u klasičnoj sačekuši u Glamočanima kod Banjaluke.

Ubistvo Krunića unapred isplanirano i izvela ga je dobro organizovana kriminalna grupa, pa je kompletnu istragu preuzelo Republičko javno tužilaštvo.

Ubice su sa dve različite strane sačekale Krunića, koji se u trenutku napada približavao kući, gde ga je čekala supruga sa troje maloletne dece.

- Kada je Krunićeva "tojota" prišla imanju, ubice su pod okriljem mraka ispucali rafale sa dve strane. Koristili su pancirne metke, što takođe govori o rešenosti da se izvrši ubistvo. Nakon što su Krunićevi pratioci uzvratili vatru, ubijen je napadač Željko Kovačević, dok je drugi pobegao prema obližnjoj šumi - ispričao je izvor iz istrage i pojasnio:

Slaviša Krunić

ATV

Slaviša Krunić, Foto: ATV

- Očigledno je da se radilo o unapred pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Na mestu obračuna pronađeno je više čaura koje će biti predmet veštačenja kako bi se utvrdilo tačno koje su oružje koristili napadači, ali je očigledno da se radilo o automatskom oružju - konstatovao je izvor.

Podsetimo, banjalučki biznismen Slaviša Krunić ubijen je u sačekuši ispred svoje vikendice. Ubice su sačekale Krunića pred ulazom na porodično imanje u mestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.