"GDE GOD SE POJAVITE, SELJAČITE SE" Kada vide Srbe, hvataju se za glavu! Oštre reakcije na sve učestaliju praksu naših turista (VIDEO)

Video snimak koji je postavljen na grupi "Grčka - raj za turiste" prikazuje grupu Grka koji u Pargi igraju tradicionalan ples na plaži. Iako snimak datira od pre nekoliko godina, ovakve pojave su česte na grčkim plažama, a nije izostao ni očigledan komentar.

Grci igraju kolo u Pargi
Grci igraju kolo u Pargi, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Srpski turisti vole da zaigraju kolo na moru u Grčkoj

* Ipak, nisu jedini, što najbolje pokazuje primer Grka

* Šta rade Englezi pijani na plažama u Grčkoj?! To je sramota!

- Kada je kolo na plaži, onda je seljanija i zgražavanje… Niko ne igra sem Srba i niko nikad video nije… Sad da vidimo šta bi za ovo rekli? Ajd' sad da se oplete sa istim žarom kao za onaj snimak kad se igra srpsko kolo - glasio je komentar.

Međutim, komentatori i dalje nisu bili tako blagonakloni ka srpskom kolu.

- S obzirom da sam u Grčkoj, nisam tu da bih slušao neku "dvojku" već sirtaki i sl.

- Ja kolo ne igram ni gde bi trebalo...

POLICIJA ZAPOČELA AKCIJU AERODROM Uhapšen NAJMOĆNIJI čovek preduzeća!

- Ja kad sam u Grčkoj želim da uživam u njihovoj muzici, hrani i svemu zato i bežim iz Srbije zbog neke promene. Ne treba mi tamo da gledam i slušam isto što mogu i ovde.

Neki su čak išli dotle da su konstatovali da je naše kolo mnogo "seljačkije" od grčkog.

PRETPOSTAVLJA SE KO JE POČEO Uhapšen muškarac (63) koji je upucao Tomislava (24)! Mladić na mestu umro, krvavom piru prethodila rasprava sa konobaricom (FOTO)

- Gde god se pojavite seljačite se. I ja sam igrala nekada kolo u folkloru zna se na kojim mestima, na plaži ne sigurno.

- Probaću da zaigram sutra na plaži u Atini užičko čisto onako da vidim kako će reagovati ljudi oko mene.

- Ovo nikako nije isto. Bila sam svedok kada su naši uz trubače zaigrali u Pefkohoriju u vodi do kolena. Nisam znala da li da se smejem ili da plačem.

UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE UBIO BOSANCA Posvađali se na proslavi rođenja deteta: Prvo mu ošamario sina, pa izvadio pištolj! Policija otkrila dug od 70.000 evra! (FOTO)

Bilo je onih koji su i te kako podržavali Srbe koji vole da otvore sezonu u Paraliji masovnim srpskim kolom u plićaku.

- Možda nisam dovoljno informisana, a želela bih da imam taj podatak gde piše da je izvođenje narodnih igara zabranjeno na plaži, ulici, javnim trgovima kako u svojoj zemlji tako i u inostranstvu?

- Zanima me i to da li na takve plaže ide 'običan narod' ili su te plaže za 'gospodu' koja se u Srbiji rađa, živi i za sva veselja zove simfonijske orkestre?

HRVATI ODRAŠE TURISTE! OVO JE VAN PAMETI! Za doručak vam uzmu 1.750 dinara! Za jaja "Benedikt" 2.860 dinara! Stranci OGORČENI! Sad su im otišli i VIŠE NIKAD! (FOTO)

Šta vi mislite - da li je prikladno igrati srpsko kolo na grčkoj plaži?

BONUS VIDEO: Najbolji recept za domaću krempitu!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi