Hrvatska
Tanjug/Damir Senčar
Hrvatska

Tanjug/Damir Senčar

Hrvatska, Foto: Tanjug/Damir Senčar

Nakon što je policija jutro saopštila da je uhapsila osam osoba koje se dovodi u vezu s napadom na Srbe u Uzdolju, počinju se otkrivati detalji oko toga ko su oni.

Svih osam su sa područja Splita, a radi se o huliganima doba od 28, 25 a šestorica starosne dobi do 22 godine.

Povod je ozbiljan! Vučić nije pozvan!

AUTOR: Agencije/D.S. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:25 - 28.08.2019. 10:32 To će biti drugi važan događaj na kome Srbija neće biti zastupljena u skladu sa svojom istorijskom ulogom i statusom sile pobednice Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Mario Orbalj * Na adresu predsednika Srbije Aleksandra Vučića još nije stigao poziv iz Poljske da prisustvuje obeležavanju 80.

Među njima je i 22-godišnjak koji je u junu ove godine učestvovao u napadu na grupu sezonaca na Braču, objavila je Slobodna Dalmacija.

Podsetimo, policija je uhapsila 22-godišnjaka i i 19-godišnjaka zbog napada na sezonce i vatrogasca koji ih je branio, na Braču. Zbog kaznenog dela nanošenja teških telesnih povreda 26-godišnjem vatrogascu u Supetru na Braču, 22-godišnjem mladiću koji je učestvovao u napadu na sezonske radnike izrečena je mera opreza prema kojoj se vatrogascu ne sme približavati na 150 metara ni kontaktirati s njim.

Pročitajte još:

Sa obrazloženjem da 22-godišnjak do sada nije bio kažnjavan niti se vodi u krim-evidenciji, za njega nije zatražen zatvor, već mu je određena mera opreza. U vreme napada bio je pod uticajem alkohola jer mu je izmereno 1,2 promila, a na ispitivanju nije negirao napad, samo je rekao da se ničega ne seća.

Policajci su na mestu događaja utvrdili da je više osoba napalo grupu od pet mlađih osoba (26-godišnjaka, 26-godišnjakinju, dvojicu 21-godišnjaka i jednog 22-godišnjaka), koje su tom prilikom lakše povređeni, saopštila je policija.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina