OPSADNO STANJE NAKON UBISTVA BOGDANA MILIĆA Helikopter nadleće Cetinje, specijalci dežuraju na ulazu u grad, forenzičari traže ključan dokaz! Meštani otkrili šta je prethodilo likvidaciji!

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je, dok su tri osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila oko 17:10 sati na Cetinju.

Policija, Uviđaj
Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Po pouzdanim saznanjima, na Milića je, dok je sedeo ispred kafića "Portun", pucano iz automobila u pokretu. Policija traga za dve osobe.

U pucnjavi su, prema saznanjima "Vijesti", u predelu nogu ranjeni Dragan Vušurović (33) i Marko Vujačić (48) dok je Goran Vušurović (48) teško ranjen i trenutno je na operaciji.

Milić je preminuo na putu ka cetinjskoj bolnici.

Pripadnici Posebne jedinice policije proveravaju ko izlazi iz Cetinja, legitimišu vozače, ali i putnike iz autobusa. Cetinje nadleće policijski helikopter, a forenzički tim je na licu mesta radi izuzimaja tragova.

Cetinjani koji žive u blizini kafića u kojem se desila pucnjava kazali su da su čuli više hitaca, ali da nisu videli ništa.

Na licu mesta su pomoćnici direktora Uprave policije Zoran Lazović i Enis Baković, rukovodni kadar podgoričke policije i pripadnici specijalnog policijskog odeljanja.

Istragom rukovodi viša državna tužiteljka Maja Jovanović.

"Obavešteni smo od strane policije da je u Cetinju, u Bulevaru crnogorskih junaka došlo do upotrebe vatrenog oružja, od strane za sada NN lica koji su ispalili projektile u pravcu više lica, od kojih je jedno lice smrtno stradalo, dok su tri lica zadobila telesne povrede. Tokom uviđaja izuzeti su tragovi sa lica mesta, koji će biti predmet odgovarajućih veštačenja.

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dela. Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina.

Ulama je, međutim, osuđen na šest meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja - pištolja “glok”, dok je Milić osuđen na osam mjeseci zatvora zbog istog krivičnog dela, jer je neovlašćeno držao puške “baikal”.

Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović ubijeni su u maju u Berlinu u Nemačkoj. Navodno, likvidirani su u nastavku rata crnogorskih kriminalnih klanova.

"Vijestima" je tada iz više izvora potvrđeno da su ubijeni bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu. Iz Uprave policije je saopšteno da se traga za dve osobe.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi