Jadransko more
Youtube/Printscreen
Jadransko more

Youtube/Printscreen

Jadransko more, Foto: Youtube/Printscreen

 

* More na plaži jednog od hotela u Veloj Luci puno je fekalija

* Kupanje do daljnjeg je zabranjeno na ovom delu plaže

* Analiza uzoraka mora ne ispunjava uslove Uredbe o stanju mora za kupanje

More na plaži jednog hotela u Veloj Luci puno je fekalija, piše na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije. Ne preporučuje se kupanje.

Iznajmili vilu za 6.000 evra, a kad su došli videli samo KRŠ I LOM! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:44 - 20.08.2019. 21:55 Iznajmili vilu za 10 osoba, dočekao ih horor! Hvar, restoran, Foto: Profimedia, ilustracija Turisti koji su došli u Hrvatsku i za 6.420 evra iznajmili vilu na Hvaru, dočekalo je neprijatno iznenađenje.

- Nakon prijave o iznenadnom prljanju mora na plaži hotela u Vela Luci u večernjim satima 19.08.2019. godine, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretljanske županije zabranio je kupanje na ovom delu mora 20.08.2019.

Milov pitbul mu zatvorio kuma, advokat van sebe, traži ga po celom gradu: Saslušavaju ga bez mene, neće da ga puste!

AUTOR: Vijesti; D.K. DATUM I VREME: 21.08.2019. 08:58 "Od strane uniformisane policije u Centru bezbednosti Podgorica obavešten sam da je Dejanu određeno zadržavanje u trajanju od 24h i da će sutra biti saslušan". Crna Gora, Foto: Printscreen Kum Duška Kneževića, Dejan Sekulić uhapšen je danas, saopšteno je iz Atlas grupe.

- Analiza uzoraka mora ne ispunjava uslove Uredbe o stanju mora za kupanje. Obzirom na prljanje mora fekalnim vodama, ne preporučuje se kupanje do daljnjih obaveštenja - stoji u saopštenju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretljanske županije.

Utopio se mladić (22)!

AUTOR: Vijesti/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 20.08.2019. 18:42 Bio u grupi studenata Plaža, Budva, Foto: Tanjug/Smilja Vitorović Mladić iz Poljske (22) preminuo je danas nakon što mu je pozlilo dok se kupao u moru na javnom delu plaže Mogren, u Budvi.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta