Edi Rama
Tanjug/Dragan Kujundžić
Edi Rama

Tanjug/Dragan Kujundžić

Edi Rama, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Premijer Albanije Edi Rama, glavni je zagovornik stvaranje takozvane "velike Albanije" i veliki prijatelj kosovskog uzurpatora Ramuša Haradinaja.

Rama je nedavno u intervjuu za televiziju "Vizion Plus" rekao da je ideja o "korekciji" granice između Kosova i Srbije jedno od mogućih rešenja kosovskog problema, a Kosovo je još nazvao "delom Albanije".

Pročitajte još:

 

"Za mene je Kosovo deo Albanije. Ostalo su pitanja Ramuša Haradinaja", istakao je Rama koji je do sada nekoliko puta istakao kako je ponosan na OVK i koljača Haradinaja.

Što se njegovog privatnog života Tiče, Rama je veliki ljubitelj umetnosti i pod tim ne mislilo da je političar sa umetničkim sklonostima već pravi pravcati umetnik na vlasti. 

Edi Rama

Tanjug/AP

Edi Rama, Foto: Tanjug/AP

Pre dolaska na funkciju bio je profesor slikarstva, a i sada neretko organizuje svoje izložbe crteža i keramičkih skulptura.

Politički protivnici ga godinama optužuju da je narkomanski zavisnik i da konzumira kokain, ali ono što izaziva posebno gađanje svakako jeste pogled na Raminu levu ruku na kojoj uglasvnom pušta nokte.

Pročitajte i ovo:

 

Njegovi nokti na palcu, kažiprstu i malom prstu na ruci leve ruke gotovo uvek su znatno duži od noktiju na ostalim prstima što je nimalo lep prizor, pogotovo za jednog muškarca.

Edi Rama

Profimedia.rs

Edi Rama, Foto: Profimedia.rs