Aleksandar Vulin
mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

mod.gov.rs

Aleksandar Vulin, Foto: mod.gov.rs

* Dok je Aleksandar Vučić vrhovnih komandant Vojske Srbije i predsednik Srbije, Srbija neće biti član NATO

* Predsednik Vučić je prvi srpski državnik koji je imao hrabrosti da javno i glasno kaže da je NATO izvršio agresiju na Srbiju, a kada je Vuk Jeremić vladao Srbijom

* Vojska čiji je vrhovni komandant Aleksandar Vučić se naoružala i opremila da bi čuvala vojno neutralnu zemlju, a u Jeremićevo vreme se razoružavala, zabranjivala ratne nazive, uvodila i brisala oficirske činove, usvajala tuđa pravila samo da bi bila vojska spremna za članstvo u NATO paktu

Dok je Aleksandar Vučić vrhovnih komandant Vojske Srbije i predsednik Srbije, Srbija neće biti član NATO, a da se pita Vuk Jeremić, odavno bismo bili članica Alijanse, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Iza svega se krije nešto mnogo veće! Pravi se tajni dogovor?!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 23.10.2019. 19:51 - 23.10.2019. 20:30 Kakve veze sa svim ima Patrik Ho i Hong Kong Vuk Jeremić, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Posle Vladimira Gajića napadu na Kinu pridružio se i drugi saradnik Vuka Jeremića * Nikola Jovanović osuo paljbu po Kinezima zbog autobusa za koje je rekao da ne valjaju * Da li se iza učestalih napada Jeremićevih vojnika na Kinu krije zapravo nešto mnogo veće?

 

Predsednik Vučić je prvi srpski državnik koji je imao hrabrosti da javno i glasno kaže da je NATO izvršio agresiju na Srbiju, a kada je Vuk Jeremić vladao Srbijom, bombardovanje se zvalo NATO akcija, kampanja, intervencija, naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Komentarišući izjavu Jeremića da Vučićevo razgraničenje sa KiM vodi ka članstvu Srbije u NATO, Vulin je istakao da je Vučić vrhovni komandant vojske koja je u svoju strategiju po prvi put zvanično i neopozivo uvela opredeljenje za vojnu neutralnost.

 

"Vojska čiji je vrhovni komandant Aleksandar Vučić se naoružala i opremila da bi čuvala vojno neutralnu zemlju, a u Jeremićevo vreme se razoružavala, zabranjivala ratne nazive, uvodila i brisala oficirske činove, usvajala tuđa pravila samo da bi bila vojska spremna za članstvo u NATO paktu", naveo je Vulin.

Naglasio je da, dok je Aleksandar Vučić vrhovnih komandant Vojske Srbije i predsednik Srbije, Srbija neće biti član NATO .

"Rekao sam to i ministrima Šojguu, Vei Fengheu, Ravkovu, Parliju, Doskocilu, Kunaseku, Benku, Metnaru, Angelidesu, Panagiatopulosu, Karakačanovu, Kamenosu, Apostolakisu, Fiforu, Akaru i NATO generalima Piču, Pavelu, Bruksu, Gracijaniju, Herisu, Voltersu, Stajversu, Bartmanu, Fogu, Portolanu, Dadariju, i svaki od njih mi je rekao da zna da Vučić neće uvesti Srbiju u NATO i da takvu odluku ceni i poštuje", naveo je ministar odbrane.

Da se Jeremić pita, zaključio je Vuln, odavno bismo bili članica NATO pakta, ali Vučić je, ističe, prevelika prepreka za Jeremićevu želju.

NE PRESTAJE SA BAHAĆENJEM Vuk Jeremić se ponovo baškari na ekskluzivnoj destinaciji, ovaj povod nije mogao da preskoči, ali svojim fotografijama ponovo razbesneo Srbiju!

BONUS VIDEO:Prikaz oklopnog vozila BRDM-2MS na vojnom aerodromu