"Vučić jeste predsednik svih Srba, i zbog toga mogu samo da ga mrze"

"Srbi postali jedinstven politički narod i bolje je da se na tu činjenicu naviknu svi koji napadaju Vučića što je ojačao Srbiju", naglasio je Vulin

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da se nada da su opravdane optužbe medija iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stvara "srpski svet", jer on, kako je istakao, jeste predsednik svih Srba.

"Poslednja optužba u bošnjačkim i montenegrinskim medijima jeste da Vučić stvara "Srpski svet". Verujem i nadam se da je optužba istinita, Vučić treba da stvara Srpski svet. Srbi imaju pravo da budu politički jedinstven narod i da o ključnim nacionalnim pitanjima odlučuju zajedno i da rade jedinstveno", naveo je Vulin u saopštenju za javnost.

On je istakao da "Beograd mora da u sebi i oko sebe okupi sve Srbe, a predsednik Srbije je predsednik svih Srba".

"Vučić jeste predsednik svih Srba, i zbog toga mogu samo da ga mrze. I dosta se Srbija pravdala što Srbi vekovima žele da budu jedno. Srbi žele da su ujedinjeni i zbog te prirodne želje i potrebe nemaju ni kome ni zašto da se pravdaju... Mi Srbi nemamo jednu državu, ali možemo da imamo jednu politiku i jednu volju, i to nije više stvar izbora političara. Jedinstvo Srba je nužnost bez koje nas neće biti", rekao je Vulin.

Naglasio je da su "Srbi postali jedinstven politički narod i bolje je da se na tu činjenicu naviknu svi koji napadaju Vučića što je ojačao Srbiju".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi