SIKTER, NEMA NIŠTA OD TOGA! Vučić digao narod na noge - Bokija 13 u Srbiji neće biti dok sam ja živ!

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) razmatra na sednici u Beogradu izbornu platformu

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!

* Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) razmatraće na sednici u Beogradu izbornu platformu.

* Medijima će biti omogućeno praćenje početka sednice u 11 časova u Kulturno-sportskom centru "Pinki" u Zemunu

Pročitajte još

* Vladajuća stranka na taj način počinje s pripremama za redovne parlamentarne izbore naredne godine, dok deo opozicije preti bojkotom u slučaju da ne budu ispunjeni zahtevi koji bi, po njihovim rečima, obezbedili fer i slobodne izbore

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) razmatra na sednici u Beogradu izbornu platformu.

 

NEMANJA JOKSIMOVIĆ MUČKI NAPADNUT! Dohvatili ga na Trgu Republike! Čovek jedva priča, gurali ga i vukli! Horor na ulicama Beograda!

12.05 Vučić se zahvalio prisutnima

Svojim rečima podstakao je članove SNS da pošteno i hrabro izađu na izbore i time završio svoje izlaganje na sednici Glavnog odbora SNS

VANREDNO UKLJUČENJE! Predsednik Vučić odlučio da saopšti sve! Srbija će biti na nogama u 21 čas!

12.00 Izlazimo na izbore

- Naša stranka slavi 11 godina postojanja, a njihove Vlade su nam jedino donele nezavisnost Kosova, nezavisnost Crne Gore. Oni su zatvorili više od 4.000 fabrika, pa bi sada da otmu sve što smo mi otvorili i da opet zatvore i opljačkaju. Nemojte se plašiti, pobedićemo ih rečima. Idemo na izbore. Razgovarajte sa narodom i sa ljudima, naglasio je predsednik Vučić

Sednica SNS, Beograd
Sednica SNS, Beograd, Foto: Tanjug

11.46 U Srbiji nećete gledati Bokija 13

Vučić je naglasio da Srbija neće videti Bokija 13, nikada, sve dok je on živ.

Vučić je rekao da je odlučio da nema prelazne Vlade i da je to bio glavni zahtev SzS, oko kog su se saglasili i Boško Obradović i Čedomir Jovanović.

VUČIĆ OBJAVIO NAJSREĆNIJU VEST DANAS! Građani će biti oduševljeni kad čuju predsednikovo obećanje!

- Neće nijedan međunarodni predstavnik da mi naređuje kako će da izgleda Vlada Srbije, bez naroda na vlast, lopuže jedne kriminalne, ne može! Nema na vlast bez izbora! - rekao je Vučić, a naprednjaci skandiraju "Aco, Srbine".

Predsednik SNS je izjavio da će učestvovati na izborima i da opozicija nema zakonski osnov da traži da to ne radi.

Sednica SNS, Beograd
Sednica SNS, Beograd, Foto: Tanjug

11.41 Srbija je pred teškim izazovima

- Dolaze teška jesen i teška zima. Čim Albanci formiraju (tzv.) Vladu, slede jezivi pritisci na Srbiju – kaže Vučić.

Vučić je pohvalio Nemanju Joksimovića zbog njegovog stava prilikom napada Marka Bastaća prilikom incidenta koji su Bastać i njegove pristalice izazvale na Trgu republike.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

11.41 SNS donosi promene na izborima

Vučić je rekao da je SNS na izborima pobedio kako bi doneo promenu i da treba brinuti o običnim ljudima, razgovarati sa njima.

- Kada ne možete da rešite problem, to i recite, a taj čovek će poštovati bar to što si odlučio da ga primiš i da razgovaraš sa njim - rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

11.20 Predsednik Vučić stigao na sednicu Glavnog odbora Srpske napredne stranke

 Predsednik najavio izbore na Kosovu koji će se održati 6. oktobra i nada se da će Srpska lista pobediti u Južnoj pokrajini, iako mnogi ne bi voleli da bude tako. 

Na listi od 250 ljudi, SNS će imati više kandidata nego inače. Mi poštujemo svoje protivkandidate i koalicione partnere, ali kada se treba boriti, naglašava predsednik, niko ne staje uz nas sem članova SNS.

- Biće promenjeno više od 50 odsto ljudi, oni koji se nisu pokazali, neće biti na listi. Imaćemo potpuno novih ljudi, koje niko do sada nije video – naglasio je predsednik Vučić. - Više od 50 odsto ministara biće novih, nismo srasli sa foteljom. Ljudi se menjaju, ali program ostaje isti a to je da idemo napred

Na listi ćemo imati 30 novih ljudi, koji su puni entuzijazma. Kada je reč o ministrima, biće smenjeno 60 odsto njih.

Vučić naglasio kako će smeniti više od 50 odsto ministara, a onda zapazio kako samo članovi Glavnog odbora ne aplaudiraju.

Vladajuća stranka na taj način počinje s pripremama za redovne parlamentarne izbore naredne godine, dok deo opozicije preti bojkotom u slučaju da ne budu ispunjeni zahtevi koji bi, po njihovim rečima, obezbedili fer i slobodne izbore.

SNS ŠABAC UPUTIO OPASKU ZELENOVIĆU! Vučićeve saradnike naziva poslušnicima, a ne vidi da je sam postao najveći poslušnik Dragana Ðilasa

Ispunjenje tih uslova tražili su i od evropskog dvojca, bivših poslanika EP Eduarda Kukana i Knuta Flekenštajna, koji su u Beogradu održali niz sastanaka sa predstavnicima svih političkih aktera, sa ciljem unapređenja parlamentarne prakse i, kako su neki komentatori doživeli, posredovanja između vlasti i opozicije.

Predsednik Vučić odlučio da saopšti sve! Srbija će biti na nogama u 21 čas!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 01.09.2019. 07:44 - 01.09.2019. 08:02 Neočekivano! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Vučić će se večeras u 21 čas pojaviti kao gost na televiziji "Pink" u emisiji "Hit tvit", koju vodi voditeljka Verica Bradić. On će se tom prilikom obraditi svim građanima Srbije i prokomentarisati političku i društvenu situaciju u zemlji, kao i novonastale prilike.

Lider SNS-a i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, vidi to kao pokušaj "internacionalizacije takozvanih problema demokratije u Srbiji".

Vučić je podsetio na to da su važeća izborna pravila, i Zakon o izboru narodnih poslanika i Zakon o finansiranju političkih stranaka, doneta u skladu sa političkim željama prethodnog režima, koji danas pokušava da delegitimizuje izborni proces čija je pravila sam utvrdio.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!

Bivši režim, kaže Vučić, uprkos tome čini sve da internacionalizuje ta pitanja, "iz prostog razloga što ne mogu da se oslone na narodnu podršku i građane svoje zemlje koji u njih nemaju poverenje".

Vučić je rekao i da je stranka koju vodi uvek bila spremna za dijalog, ali nikada za diktate, bilo njihove bilo međunarodnih predstavnika.

- Maštaju o formiranju prelaznih vlada, čitaj dolasku na vlast bez izbora, bez odluke skupštinske većine, nekako oktroisani od strane međunarodnih faktora. Srbija je suverena zemlja i takve gluposti mogu samo da sanjaju, a na vlast će doći tek kad dobiju većinsko poverenje naroda, rekao je Vučić.

BASTA POKOPAO OPOZCIJU! "Prvo su krenuli na porodicu, pa na Trg, onda na penzionera, a sada na odbornika..."

On je takođe ranije procenio da će ovo biti teški izbori, ne zbog snage pomenutih političkih protivnika, već drugih aktera i faktora, koje nije precizirao, te da će se SNS ozbiljno pripremati.

DAČIĆU PAO MRAK NA OČI! Poludeo u Helsinkiju:"Pitam ja pred njima Pacolija hoće li da prestane da lobira za nezavisnost, a on ćuti! E pa onda..."

Prvi, formalan korak je i formulisanje izborne platforme, što se danas očekuje.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Tea
  01/09/2019 - 23:44
  Bokiju 13 treba biti zabranjen pristup Srbiji!
 • Korisnik: Kristina
  01/09/2019 - 19:30
  Ljudina od coveka. Svet nema ovakvog predsednika. Predsednice, blago srpsko, svaka ti je na mestu!
 • Korisnik: Hedona
  01/09/2019 - 19:15
  Puna podrška Aleksandru Vučiću koji zaista želi da ekonomski podigne Srbiju. Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu,gradi je i ima rezultat.
 • Korisnik: AnaMarija
  01/09/2019 - 18:46
  Svaki moguci izgovor za to su iskoristili, ali bojkot izbora je definitivno najsmesniji.
 • Korisnik: Miki
  01/09/2019 - 18:22
  Srbiji to nećemo dopustiti
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi