Irena Vujović sa sestrom Jelenom i sestričinom Sandrom
Alo / Nenad Vujanović

Irena Vujović sa sestrom Jelenom i sestričinom Sandrom

Alo / Nenad Vujanović

Irena Vujović sa sestrom Jelenom i sestričinom Sandrom, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Ona je za „Alo!“ otkrila da su joj praznici radosniji otkad ih provodi sa sestričinom Sandrom.

- Tradicionalno povodom uskršnjih praznika za naše sugrađane sa Savskog venca organizujemo manifestaciju „Vaskršnje čarolije“ u Topčiderskom parku. I ove godine, u subotu i nedelju pripremamo zanimljiv program, takmičenja u izboru za najlepše i najjače uskršnje jaje, ali i vredne nagrade, kojima ćemo obradovati naše najmlađe posetioce. Posle radnih obaveza, Uskrs ću proslaviti u krugu porodice, što me uvek raduje jer smo tada svi na okupu - kazala je ona i istakla da je malena Sandra unela posebnu radost u njen dom.

Irena Vujović sa sestrom Jelenom i sestričinom Sandrom u parkiću

Alo / Nenad Vujanović

Irena Vujović sa sestrom Jelenom i sestričinom Sandrom u parkiću, Foto: Alo / Nenad Vujanović

- S obzirom na to da je jedino dete u porodici, svi joj posvećujemo mnogo pažnje. Uskršnja jaja na Veliki petak farba i ukrašava moja majka, a sada je tu i unuka, koja uživa da joj pomaže. Sa njom je sve lepše i zanimljivije jer se kao i svako dete raduje Uskrsu, a posebno uskršnjem kucanju jajima - kazala nam je Vujovićeva i otkrila koji Uskrs će zauvek pamtiti.

Praznična poseta redakciji

Alo / Nenad Vujanović

Praznična poseta redakciji "Alo!", Foto: Alo / Nenad Vujanović

- U sećanju će mi zauvek ostati obeležavanje Uskrsa u periodu mog detinjstva, kada sam se takmičila sa bratom i sestrom čije će jaje biti jače. Imam zaista lepe uspomene - prisetila se ona.

Praznik vere i nade

- Svim građanima koji slave čestitam Uskrs i želim im da radost najvećeg hrišćanskog praznika podele sa svojim najbližima. Neka nam ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost bude podsticaj da zajedno radimo za boljitak Srbije i našeg naroda i da u duhu hrišćanskih vrednosti negujemo uzajamno poštovanje i toleranciju. Hristos voskrese! - poručila je Irena Vujović.