Jugoslav Ćosić
Youtube Printscreen
Jugoslav Ćosić

Youtube Printscreen

Jugoslav Ćosić, Foto: Youtube Printscreen

Jugoslav Ćosić ponovo je napao medije, među kojima i Alo, koji je izveštavao o lažnim vestima na televiziji N1.

Pročitajte još:

 

Jugoslav Ćosić

Twitter Printscreen

Jugoslav Ćosić, Foto: Twitter Printscreen

 - Nije N1 CIA TV, naprotiv. Tabloidi poput Informera, Srpskog Telegrafa i Alo su istinski medijski kriminalci u ratu protiv činjenica, istine i Srbije. To su pravi distributeri spinova i lažnih vesti, pravi i najveći antisrpski mediji - napisao je Ćosić na Tviteru, a onda je krenula lavina komentara pristalica opozicije na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući i degutantne opaske na račun Vučićeve dece.

Inspirisan najavom opozicije: Nova kolumna Ištvana Kaića

Osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju Ištvan Kaić, Foto: printscren youtube Medijski analitičar Ištvan Kaić osvrnuo se u svojoj poslednjoj kolumni na aktuelnu političku situaciju u Srbiji i pregovore vlasti i opozicije, kao i na najavu Saveza za Srbiju da će bojkotova redovne parlamentarne izbore. Njegovu kolumnu prenosimo u celosti.

U odgovoru na ovaj tvit osvanula je i jeziva kletva deci predsednika Vučića.

- Dabogda svi Vučići juniori dobili leukemiju i rak - piše u spornom tvitu.

Odgovor na Ćosićev tvit

Twitter Printscreen

Odgovor na Ćosićev tvit, Foto: Twitter Printscreen

Podsetimo, prašina se digla danas kada je na N1 osvanula lažna vest da je "opozicija napustila razgovore" sa predstavnicima vlasti, iako su Nebojša Zelenović i Zoran Lutovac, sedeli na sastanku, što je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dokazao fotografijom lidera opozicije, koji su sedeli preko puta njega na sastanku.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT