"JA SAMO KLIMNEM GLAVOM I VIČEM VAŽI" Trifunović priznao da su protesti propali! Krivi svoje šefove! Zbog OVOG odavno ne prisustvuje sastancima (VIDEO)

Ne može da ignorište istinu

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

 

Narod je izigran, opozicija ne zna ni sebe da zbrine! To je potvrdio propali glumac i političar u pokušaju Sergej Trifunović nedavnim gostovanjem u emisiji novinara "Vremena".

On je otkrio da je reč o skupu neusaglašenih koji vreme troše na prigovore i predloge, te da sastanci nemaju kraja. Dodao je da im ne prisustvuje, jer su predugi i beskorisni, otvoreno ih nazivajući gubljenjem vremena. 

Smatra da su protesti propali zbog lošeg vođenja.

SUMORNE FOTOGRAFIJE IZ CENTRA BEOGRADA Đilasovaca na protestu svake subote sve manje, pogledajte koliko ih se sada okupilo!

- Sadržaj koji su oni ponudili je prilično nervirao građane:"Gde idemo? Šta radimo? Ko sad?" - rekao je Trifunović u emisiji uz dodatak da može da se ljuti ko hoće, aludirajući na svoje šefove.

Takođe, rekao je da se tada čuo sa Borkom Stefanovićem, još jednim sledbenikom Đilasovske opozicije, koji mu je tražio da se sastanu.

PRAVE ČAPRAS DIVAN Opozicija u Pionirskom parku diže još 3 šatora! Neki đuskaju, neki duvaju lepak... A deca - nek se igraju po stanovima!

- Danas me zvao Borko Stefanović. Treba da idemo negde, nešto da potpišem - rekao je, a da bi građane dodatno uverio u svoju nezainteresovanost, ako je uopšte bilo onih koji nisu stekli utisak da ga baš briga, sledi i nastavak: - Ali bog te pita šta. Ja nemam pojma uopšte o čemu se radi.

Ako je i dalje onih koji nisu uvereni u to da se gospodin Trifunović samo šepuri gradskim ulicama, uopšte ne znajući zašto narušava mir meštana prestonice, ometa saobraćaj i obmanjuje građane nudeći im bolje sutra, sledi rečenica kojom je poentirao.

- Ja samo klimnem glavom i vičem važi - rekao je u nastavku.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Marko
  13/05/2019 - 13:38
  Sergeju došao je kraj Vašim prevarama.
 • Korisnik: Larisa
  13/05/2019 - 11:03
  Njemu niko ne veruje I ne podrzava ga
 • Korisnik: Masa
  13/05/2019 - 09:20
  Previse je zagrizao i sada bi da pobegne odatle.
 • Korisnik: Ivan
  13/05/2019 - 09:17
  Sergeju je bolje bilo da se drzi svog zanimanja , ne da se petlja u politiku, kasno je shvatio kakva je opozicija u stvari. Polako ali sigurno sve ih je manje i manje.
 • Korisnik: Milojko
  13/05/2019 - 08:32
  Uvek je neko drugi kriv, a u stvari svi su krivi jer nisu imali konkretne ideje, vec samo veliku zelju za foteljom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi