PRVE REČI VUČIĆA POSLE SASTANKA SA POMPEOM! Srpski predsednik zagrmeo o Kosovu! Nakon onog što je izgovorio, Amerika ZAĆUTALA!

Sastanak sa američkim državnim sekretarom održan je u 18.30, Vučič se nakon susreta sa Pompeom oglasio i rekao jasan stav Srbije po pitanju Kosova. Analitičari ovaj sastanak vide kao vrlo važan u nastavku dijaloga između Beograda i Prištine!

Vučić i Pompeo
Foto: Alo

 

U Njujorku je u 18,30 sati održan sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i američkog državnog sekretara Majka Pompea.

Glavna tema razgovora - kosovsko pitanje.

 

 

 

Vučić i Pompeo
Foto: Alo

 - Dugo smo razgovarali o svemu, želeo je da čuje šta Srbija misli pre svega o rešavanju kosovskog problema, čini mi se da sam na najkraći i najjednostavniji način rekao stav Srbije. Zamolio sam američku adiministraciju da pokuša iako je to i do sada činila, još snažnije da utiče na kosovsko-metohijske Albance da ukinu takse koje su nam nametnute pre godinu dana, i po tom pitanju nema sumnje da imamo američku podršku jer oni, kao i mi smatraju da je važno da se nastavi dijalog Beograda i Prištine - naveo je Vučić. 

Oglasio se Pompeo! Procurili detalji sastanka koji određuje dalju sudbinu Srbije (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:14 Predsednik Srbije i američki državni sekretar imali produktivan razgovor uz ručak Aleksandar Vučić i Majk Pompeo, Foto: Twitter Nakon današnjeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom u Njujorku, stižu prve vesti iz Sjedinjenih Američkih Država.

 

Državni sekretar SAD, Majk Pompeo izjasnio se putem Tvitera o proteklom sastanku sa Vučićem. 

On je uz fotografiju sa predsednikom Vučićem napisao da je razgovor za ručkom bio produktivan, te da su teme bile situacija na Kosovu i pristupanje Srbije Evropskoj Uniji.

Majk Pompeo
Majk Pompeo, Foto: Twitter Printscreen

 

Analitičari ovaj susret vide kao vrlo značajan kada je reč o uključivanja SAD u rešavanje kosovskog problema i pravca u kome će se odvijati nastavak dijaloga, ali i tražiti moguće rešenje.

 

Vučiću nož u leđa zabili ovi članovi SNS! Počinje KONAČNI OBRAČUN!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:01 Neočekivano! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Velike promene dogodiće se u Srpskoj naprednoj stranci, a predsednik Srbije i naprednjaka više puta najavio je da će te promene biti korenite, a ne kozmetičke!

 

 Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom 

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi