Ramuš izjavio kako je ŠAMPION u zaštiti ljudskih prava, a onda ga je Đurić poklopio u par rečenica: "Takozvano Kosovo je crna rupa u kojoj ne važe osnovna ljudska prava..."

On je, takođe, pozivao borce za ljudska prava u Srbiji i širom sveta da podignu svoj glas i na Dan ljudskih prava kazu NE daljem obespravljivanju i ugnjetavanju Srba, Goranaca, Bošnjaka i Roma na KiM

Marko Đurić
Marko Đurić, Foto: Tanjug/Rade Prelić 

Na Međunarodni dan ljudskih prava ukazujem na to da je takozvano Kosovo "crna rupa" u kojoj ne važe osnovna ljudska prava Srba, Albanaca i drugih zajednica u oblasti ekonomije, politike, slobodnog protoka roba ljudi i kapitala, izjavio je danas direktor Kancelarije za kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

"Teritorija na kojoj postoje politički zatvorenici, desetine hiljada kuća i stanova i hiljade hektara zemlje nalazi se u stanju protivpravne uzurpacije i čiji predstavnici prete sopstvenim građanima i narodima i državama u okruženju, nikada neće postati deo međunarodne zajednice", rekao je Ðurić.

On je, takođe, pozivao borce za ljudska prava u Srbiji i širom sveta da podignu svoj glas i na Dan ljudskih prava kazu NE daljem obespravljivanju i ugnjetavanju Srba, Goranaca, Bošnjaka i Roma na KiM.

 


Pratite nas na Fejsbuku Instagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Sara
  11/12/2018 - 00:17
  Ramus ugrozava ljudska prava.
 • Korisnik: Nikola
  11/12/2018 - 00:02
  Nikada Haradinaju neće uspeti pretnje provokacije i mračni planovi.
 • Korisnik: Marko
  11/12/2018 - 00:01
  Jedino je Boško Obradović veći licemer sa izjavom o nasilju.
 • Korisnik: Sandra
  10/12/2018 - 23:26
  Mafijaši kao Tači, Haradinaj, Veselji vode kosovske institucie, šta dalje reći, koji zakon važi za takve neljude. Briga njih za narod na Kosovu, ekonomiju, privrdu i razvoj demokratskog društva, važniji im je šverc narkotika i njihovo posredovanje u tome, što im donosi milione.
 • Korisnik: Mario
  10/12/2018 - 23:11
  Ne važe osnovna ljudska prava, a ne važe ni prava uopšte, ne poštuju ništa i nikoga!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi