Ana Brnabić
Alo!/Vladimir Marković
Ana Brnabić

Alo!/Vladimir Marković

Ana Brnabić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Na televiziji N1 desilo se skandal koji je razbesneo građane Srbije

* Andreja Plenkovića proglasili za premijera Srbije

* Lažno izveštavanje im nije strano, pa se pitamo da li je ovo namerna provokacija

U emisiji "Dan uživo" na televiziji N1 desio se skandal koji je razbesneo građane Srbije.

Pročitajte još:

Naime, dok su izveštavali o hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, potpisali su ga kao premijera Srbije!

Pitamo se da li je ovo namerna provokacija, jer im lažno izveštavanje nije strano.

Podsetimo, premijerki Srbije Ani Brnabić su podmetali istu montiranu izjavu na dva priloga koja nemaju veze sa pitanjem koje su postavili.

Nedavno je ova televizija ispravila na svom portalu lažnu vest da je Savez za Srbiju napustio razgovore vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, tek nakon što ih je predstavnik SNS na tom sastanku, Goran Vesić, uhvatio u prevari.

Andrej Plenković

Printscreen

Andrej Plenković, Foto: Printscreen

Takođe, N1 je prava "srpska televizija" koja je objavila da je akcija "Oluja" oslobodilačka akcija.

Iako su to pravdali autonomijom uređivačke filijale u Zagrebu, N1 sa predstavništvom u Beogradu, nije nazvao akciju "Oluja" genocidom i najvećim etničkim cišćenjem od Drugog svetskog rata, već su dali neutralan naslov.

Isto tako, Sergej Trifunović je nedavno otkrio da Dragan Đilas u dogovoru sa Jugoslavom Ćosicem cenzuriše predstavnike opozicije koji mu nisu po volji.

On je dodao i da će neki morati da se bore za mesto na ovoj televiziji koju predstavnici opozicije smatraju "bastionom slobode i demokratije", uprkos tome što su građani Srbije više puta imali priliku da vide neprofesionalnost ovog medija.

U Srbiji niko neće imati platu ispod SLEDEĆE SUME!

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 22.08.2019. 21:32 Predsednik Aleksandar Vučić obradovao 350.000 radnika u našoj zemlji. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen U Srbiji niko neće imati platu ispod 30.000 dinara, što je oko 250 evra! Drugim rečima, minimalac koji prima svaki šesti radnik u našoj zemlji biće uvećan za najmanje 3.000 dinara.

- Dobro RTS, nego ćemo mi neki morati uskoro da se borimo za N1 - napisao je tada Trifunović.

Takođe, antisrpka televizija N1 u svom programu Srbe predstavlja najvećim zločincima, posebno kada je reč o Srebrenici. Najnoviji momenat je to što su počeli i hrvatskog premijera da nazivaju srpskim, baš u mesecu kada se srpski narod seća najvećeg etničkog čišćenja nakod Drugog svetskog rata u Evropi.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (1)

MA BRE

23.08.2019 16:06

PROTERAJTE BANDU IZ SRBIJE! NEKA IDU KOD KOLINDICE I PLENKICE DA IZVEŠTAVAJU, PA DOKLE BRE DA SE U NAŠOJ SRBIJI ŠIRI BANDA I IZDAJNICI? MR...... IZ SRBIJE !