N1 protesti
printscreen
N1 protesti

printscreen

N1 protesti, Foto: printscreen

Čuvena N1 televizija, poznata po lažnim vestima koje pokušavaju da predstave kao objektivne još jednom je pokazala o kakvom se licemerju radi iza kamera.

Na N1 je pušten prilog o protestima u Sijetlu, ali je ovog puta, za razliku od izveštavanja sa nasilnih protesta ispred Skupštine u Beogradu, akcenat bio na nasilju nad policijom.

U američkom gradu situacija je bila gotovo identična kao i ispred Skupštine Srbije u Beogradu, pre nekoliko nedelja. Demonstranti su gađali policijukamenicama, bakljama, flašama, a jednom policajcu polomili su noge.

Međutim, ovog puta izveštavanje N1 je bilo malo drugačije. I tako je za ovu televiziju, nasilje nad srpskom policijom legitiman i miran protest građana, a intervencija pripadnika MUP-a, nasilje nad građanima. 

Kada se radi o istoj situaciji u SAD, na N1 se izveštavanje menja u potpunosti. Nigde se ne pominju građani, osim uhapšenih za nasilje nad policijom, što možete pogledati u našem snimku, a tu se vidi i kako američka policija reaguje na nasilje.

Komentari (2)

oliver

27.07.2020 18:54

pa i jeste nasilje nad gradjanima u bg.ali nad gradjanima koji su naucili da rade i rade po ceo dan a moraju peske kuci zbog clanova uze porodice djilasa,noga,obradovica,jeremica,koji okupiraju centar,pardon jeremic i obradovic su iz cacka,oni imaju bas malo gostiju

Ljubiša

27.07.2020 19:19

@oliver - Ma j. bih im ja mamucu, i uliganima i ovima sa Ne1.