Marko Dimić, Aleksandar Korolija, protest, Rektorat
Alo
Marko Dimić, Aleksandar Korolija, protest, Rektorat

Alo

Marko Dimić, Aleksandar Korolija, protest, Rektorat, Foto: Alo

* Isplivao još jedan dokaz koji pokazuje da iza blokade Rektorata stoji opozicija, a ne studenti

* Na slici se jasno vide dvojica funkcionera Đilasove stranke kako iznose smeće

* Dokaz da blokada nema nikakve veze sa studentskim problemima već isključivo sa politikom

 

Blokada Rektorata od strane pristalica pokreta "1 od 5 miliona", koje podržava Đilasov Savez za Srbiju i dalje traje. Poveća grupa i dalje ne odustaje od blokade Rektorata.

Haos u centru grada! Boško Obradović hoće da uđe u zgradu Rektorata! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 09:02 - 17.09.2019. 09:40 Lider Dveri Boško Obradović trenutno je kod zgrade rektorata koju je okupirala organizacija "1 od 5 miliona". Boško Obradović, Foto: Alo.rs * Tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13.

 

Da se ne radi o nikakvim studentima potvrđuje i fotografija, koja pokazuje da ovo nije studentski protest, kao što se tvrdi, nego čisti politički događaj.

Na slici se jasno vidi Marko Dimić, član glavnog odbora Đilasove ""Stranke slobode i pravde", koji u društvu Aleksandra Korolije, takođe aktiviste pomenute stranke iznose smeće iz zgrade Rektorata u kome i dalje boravi 30 aktivista opozicije, koji ometaju svakodnevni rad.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Podsetimo, tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13. septembra, došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije. Tokom koktela je ušlo 10-ak predstavnika Udruženja "1 od 5 miliona", koji su u rukama držali, kako su rekli novinarima, "lažne diplome", koje su želeli da uruče učesnicima svečanostima.

Đilasovi "studenti" oteli ključeve zgrade! Sve je blokirano! Marinika Tepić "preletela u brucoše" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.09.2019. 11:40 - 16.09.2019. 12:16 Na fotografiji možete videti navodne studente koji onemogućavaju zaposlenima da obavljaju svoj posao Rektorat, Foto: Alo.rs * Zaposleni u Rektoratu Univerziteta u Beogradu ostali su jutros ispred zgrade, jer su studenti iz pokreta "1 od 5 miliona" oduzeli ključeve portiru i zaključali se u zgradi * Na fotografiji možete videti navodne studente koji onemogućavaju zaposlenima da obavljaju svoj posao * Naime, tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13.

 

U subotu popodne je ponovo održan protest ispred zgrade Rektorata. Okupljeni od momenta ulaska u Rektorat nabavili su i hranu tačnije pljeskavice i sendviče. Njima je pljeskavice i sendviče donosio Srđan Milivojević iz DS-a, čime je jasno stavljeno do znanja da iza "studenata" stoji Đilasov Savez za Srbiju. U poseti je bio i Zoran Lutovac, ali i Branko Miljuš, visoki funkcioner Đilasovog SZS koji svuda ide uz leđa predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i lideru SZS Draganu Đilasu. Takođe ispred rektorata viđena je i Marinika Tepić i lider Dveri Boško Obradović.

U ZGRADI REKTORATA OPSADNO STANJE! Đilasov glavni čovek doneo hitnu poruku!

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom