Rektorat
Alo.rs
Rektorat

Alo.rs

Rektorat, Foto: Alo.rs

* Zaposleni u Rektoratu Univerziteta u Beogradu ostali su jutros ispred zgrade, jer su studenti iz pokreta "1 od 5 miliona" oduzeli ključeve portiru i zaključali se u zgradi

* Na fotografiji možete videti navodne studente koji onemogućavaju zaposlenima da obavljaju svoj posao

* Naime, tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13. septembra, došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije

Zaposleni u Rektoratu Univerziteta u Beogradu ostali su jutros ispred zgrade, jer su studenti iz pokreta "1 od 5 miliona" oduzeli ključeve portiru i zaključali se u zgradi.

Na fotografiji možete videti navodne studente koji onemogućavaju zaposlenima da obavljaju svoj posao.

Blokada Rektorata

Alo.rs

Blokada Rektorata , Foto: Alo.rs

Nakon bliskih saradnika Dragana Đilasa, koji su se uredno pojavljivali u Rektoratu, na red je došla i Marinika Tepić, jedna od vodećih ličnost Saveza za Srbiju, a ujedno i narodna poslanica, kao i potpredsednica Stranke slobode i pravde, koja je svojim prisustvom dala podršku navodnim studentima, a ujedno i predstavnicima udruženja "1 od 5 miliona".

Marinika tepić je poznata po učestalom "preletanju" iz stranke u stranku, pa je tako "preletela" u brucoše.

Kako su mediji pisali, prethodnih dana se u rektoratu odvijala prava drama. Naime, tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13. septembra, došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije.

Zatim im je pljeskavice i sendviče donosio Srđan Milivojević iz DS-a, čime je jasno stavljeno do znanja da iza "studenata" stoji Đilasov Savez za Srbiju. 

Među "studentima" koji su blokirali rektorat nalazio se i Srđan Marković, poznatiji kao Marsovac. Reč je o muškarcu od 31 i jednu godinu koji je studije mogao da završi pre sedam, osam godina i koji zloupotrebljava svoju poziciju u političke svrhe.

Podsetimo, reč je o čoveku koji je hteo da organizuje upad u predsedništvo. Ipak, Marković je mnogima ostao upečatljviji kao osoba koja se prijavila na program NASA sa ciljem trajnog preseljenja na Mars.

Ni sinoć nije bilo ništa manje napetije kada je u zgradu rektorata među pristalice udruženja "1 od 5 miliona" koji od petka popodne blokiraju ovu visokoškolsku instituciju od državnog značaja, ušao Branko Miljuš, visoki funkcioner Đilasovog SZS i član opštinskog veća opštine Stari Grad.

Pročitajte još:

Inače, Branko Miljuš, visoki funkcioner Đilasovog SZS svuda ide uz leđa predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i lideru SZS Draganu Đilasu.

Tako je Miljuš u javnosti ostao upamćen po upadu u redakciju lista "Alo" kada je zajedno sa Bastaćem pokušao da izazove nasilnički incident. Miljuš se opet se pojavio prošle nedelje ispred zgrade gde se nalazi redakcija lista "Alo", kada je ponovo stajao iza leđa Đilasu i Bastaću dok su držali konferenciju za medije. Miljuš je inače novinar, a bio je i direktor Miškovićevog i Đilasovog "Pressa".

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

magistar

16.09.2019 13:03

Trpimo torturu bezveznika i malogradjana