Dragan Đilas
Alo!/ Rajko Ristić
Dragan Đilas

Alo!/ Rajko Ristić

Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* Visoki funkcioner Đilasovog SZS Branko Miljuš večeras je ušao u zgradu Rektorata i sastao se sa pristalicama "1 od 5 miliona" koji drže tu ustanovu pod blokadom

* Miljuš je doneo nova uputstva aktivistima "1 od 5 miliona"

* Inače, Miljušev ulazak u zgradu zapravo predstavlja povredu autonomije univerziteta, jer je zabranjeno partijsko delovanje

U zgradu rektorata među pristalice udruženja "1 od 5 miliona" koji od petka popodne blokiraju ovu visokoškolsku instituciju od državnog značaja, večeras se pojavio Branko Miljuš, visoki funkcioner Đilasovog SZS i član opštinskog veća opštine Stari Grad.

Đilasov Marsovac ima 31 godinu, upao u Rektorat i nasilnički blokirao zgradu! Propuštaju samo politički podobne i Milivojevića sa pljeskavicama!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 15.09.2019. 13:34 - 15.09.2019. 14:25 Predstavlja se kao student Srđan Marković, Foto: Youtube Printscreen Tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13. septembra, došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije.

 

Prema saznanjima Alo.rs, Miljuš je doneo nova uputstva aktivistima "1 od 5 miliona", koji blokiraju Rektorat. Inače, Miljušev ulazak u zgradu zapravo predstavlja povredu autonomije univerziteta, jer je na univerzitetu zabranjeno partijsko delovanje.

U ovom slučaju, aktivisti "1 od 5 miliona" su sumnjivi kao i Miljuš, pa se postavlja pitanje da li su zapravo studenti li partijski aktivisti poput njihovog lidera Srđana Markovića poznatijeg kao "marsovac". Naime, reč je o muškarcu od 31 godinu koji je studije mogao da završi pre sedam ili osam godina i koji zloupotrebljava svoju poziciju u političke svrhe. Onda se logično postavlja pitanje odakle Miljuš tu, a on svakako nije student, jer je prestar.

Posle Milivojevića i Lutovca, Miljuš je inače treći visoki funkcioner opozicije koji dolazi u posetu aktivistima "1 od 5 miliona", pa je potpuno jasno ko stoji iza upada u zgradu.

Inače, Branko Miljuš, visoki funkcioner Đilasovog SZS svuda ide uz leđa predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i lideru SZS Draganu Đilasu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tako je Miljuš u javnosti ostao upamćen po upadu u redakciju lista "Alo" kada je zajedno sa Bastaćem pokušao da izazove nasilnički incident. Miljuš se opet se pojavio prošle nedelje ispred zgrade gde se nalazi redakcija lista "Alo", kada je ponovo stajao iza leđa Đilasu i Bastaću dok su držali konferenciju za medije. Miljuš je inače novinar, a bio je i direktor Miškovićevog i Đilasovog "Pressa".

Podsetimo, tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13. septembra, došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije. Tokom koktela je ušlo 10-ak predstavnika Udruženja "1 od 5 miliona", koji su u rukama držali, kako su rekli novinarima, "lažne diplome", koje su želeli da uruče učesnicima svečanostima.

U subotu popodne je ponovo održan protest ispred zgrade Rektorata, a prema saznanjima naše redakcije okupljeni planiraju da ostanu do ponedeljka u zgradi Rektorata, a nabavili su i hranu, tačnije pljeskavice i sendviče. Njima je pljeskavice i sendviče donosio Srđan Milivojević iz DS-a, čime je jasno stavljeno do znanja da iza "studenata" stoji Đilasov Savez za Srbiju. U poseti je bio i Zoran Lutovac.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (7)

tijana

15.09.2019 19:56

Do kada opozicija misli da maltretira gradjane Srbije?

Dobrila

15.09.2019 19:58

Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!

ceca

15.09.2019 20:03

Djilasovci su upadom u rektorat povredili autonomiju univerziteta.

ceca

15.09.2019 20:05

Partijsko delovanje je zabranjeno na univerzitetu.

Pravda

15.09.2019 20:21

Ovo je preslo svaku meru zdravog razuma!

Hedona

15.09.2019 22:45

Ovu su pravi ekstremisti. Koji su plaćeni da unište Srbiju, i koji žele nasiljem da unište sve državne institucije.