Pokrenut postupak zbog prisluškivanja predsednika Vučića

O rezultatima predistražnog postupka, a po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal, će obavestiti javnost.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi navoda o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića još 15. decembra prošle godine i naložilo Ministarstvu unutrašnjih poslova da u vezi sa tim prikupi potrebna obaveštenja.

Ovaj zahtev je dopunjen dana 14. januara ove godine, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo se dana prvi put oglasilo ovim povodom, i do sada nije odgovaralo na pitanja medija u vezi sa tim.

U saopštenju se pojašnjava se da je cilj predistražnog postupka provera svih informacija i obaveštenja koja su neophodna za rasvetljavanje svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u pravcu otkrivanja učinilaca i krivičnih dela iz nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal.

Predistražni postupak je u toku i u interesu njegovog nesmetanog vođenja Tužilaštvo za organizovani kriminal detalje ovog postupka neće iznositi u javnost, napominje se u saopštenju.

O rezultatima predistražnog postupka, a po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal, će obavestiti javnost.

Povezane vesti

 • Korisnik: Radenko
  22/01/2021 - 09:43
  Počinioce sankcionisati zakonom predviđenim kaznama.
 • Korisnik: Lena
  22/01/2021 - 09:07
  Mafija se ocigledno malo zaigrala ako misli da ce i dalje da priskuskuje predsednika i samu drzavu, sto je vise nego nedopustivo za zemlju kao sto je nasa!
 • Korisnik: Bo
  22/01/2021 - 08:43
  Izgleda misle da je sve moguce. Ali ce odgovorni platiti cenu izdaje.
 • Korisnik: dasa
  22/01/2021 - 08:41
  svako ko je umesan da odgovara
 • Korisnik: vida
  21/01/2021 - 23:51
  Prisluskivanje predsednika mora biti istrazeno i na adekvatan nacin sankcionisano.Situacija nije ni malo naivna i nista ne sme biti prepusteno slucaju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi