BOŽIDAR SPASIĆ ODBROJAVA DANE ALJBINU KURTIJU On je terorista, čudom je amnestiran! Zna se ko stoji iza njega, neće još dugo (FOTO)

Kurti neće još dugo.

Boža Spasić
Boža Spasić, Foto: Pink TV/Printscreen

 

* Aljbin Kurti neće još dugo biti vodeća politička figura na Kosovu

Pročitajte još

* Sva pravila postavljaju strane zapadne ambasade

* On je terorista i potpuno beznačajna ličnost

Marko Đurić je rekao da je namera Aljbina Kurtija da ekstremizuje i militarizuje Albance, koliko je on podesan za to, jer nije poznat kao ratni komandant poput Tačija, Veseljija i Haradinaja?

- Kurti jeste ratni zločinac bio je osuđen na 15 godina robije, čudnom odlukom o amnestiji on je pušten i on ima sada tamo neku svoju organizaciju. Međutim, on je poznat po tome što je stalno bacao suzavac u njihovom parlamentu. Jedna osoba koja je kada je Haradinaj poslat u Hag to je kraj njegove karijere. Sada je došao Kurti, zna se ko stoji iza svega toga. Oni njima rukovode. Kurti je potpuno beznačajna ličnost, ali njegove izjave mogu izazvati to o čemu govori Marko Đurić. Ima zapaljivu retoriku. Vrlo brzo će napustiti političku scenu, jer prema obaveštajnim podacima zapadnih službi, na Kosovu neće moći da formiraju nikakvu vladu - istakao je Spasić.

Verica Bradić, voditeljka Hit Tvita
Verica Bradić, voditeljka Hit Tvita, Foto: Pink TV/Printscreen

Večeras u 21 sat, na televiziji Pink u emisiji "Hit Tvit" koju vodi Verica Bradić gostuju Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Lazar Lešnjak, kum Marka Bastaća koji mu je priredio veliku torturu, kao i Boža Spasić, bivši službenik Državne bezbednosti i politički analitičar.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi