Vladimir Đukanović
Alo!/Dejan Briza
Foto: Alo!/ Dejan Briza

Ispred galerije "Progres" u centru Beograda večeras je održana promocija "Knjige o Beogradu" zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Pročitajte još:

Pristalice opozicije izazvale su više incidenata, sa namerom da ometaju održavanje humanitarne akcije, promocije i prodaje knjige od koje će sav sakupljeni novac ići za potrebe lečenja i operacije devetogodišnjeg Filipa Ivanovića.

Možda je najskandaloznije bilo spaljivanje knjiga, a ovim povodom se oglasio Vesić:

Putinov čovek u Beogradu, potpisan završni dokument!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 20:53 - 14.10.2019. 21:03 Potpisnici, takođe, izražavaju opredeljenje za borbu protiv terorizma u svim njegovim oblicima, kao i protiv rasizma, ksenofobije, diskriminacije, fašizma i glorifikacije nacizma. * Đurić i Klimov potpisali Kalinjingradsku inicijativu * U pitanju je završni dokument nedavno održane međunarodne konferencije u posvećene evropskoj bezbednosti u 21.

- Dragan Đilas je večeras u Beogradu po ugledu na Adolfa Hitlera spaljivao moju knjigu i pokušao da spreči njenu promociju. Šta je to nego nacizam? - upitao je on.

Sada se na društvenoj mreži Tviter oglasio i narodni poslanik i funkcioner SNS Vladimir Đukanović, koji je objavio dve fotografije: jednu na kojoj nacisti u Berlinu spaljuju knjige 1933. godine, i drugu gde to čini opozicija u Beogradu na današnji dan.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!