Milorad Marić
printscreen
Milorad Marić

printscreen

Milorad Marić, Foto: printscreen

Marićevi gosti dotakli su se teme Kosova i odnosa sa Amerikom, a naročito prilici da se Srbija dogovori sa Trampovom administracijom u Vašingtonu kako bi rešila pitanje južne pokrajine u svoju korist.

BOMBA IZ TRIBUNALA! SPREMILI IM REŠETKE! Dva najmoćnija Albanca iz Prištine dobili pozive za Hag zbog zločina OVK, jedna stvar se drži u STROGOJ TAJNOSTI!

Bivši ministar odbrane SCG Prvoslav Davinić proveo je neko vreme u SAD i kao poznavala prilika u Vašingtonu, kaže da Tramp ima pozitivan stav o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Tramp je kao biznismen prepoznao da ovde može nešto da se napravi u poslovnom smislu. On hoće da reši problem Kosova i tako lupi šamar Klintonovima, pokazujući kakav su oni haos na Balkanu napravili. Upravo to je šansa Srbije. Tramp hoće da to reši poslovno, svako da dobije nešto i da ne izgubi sve - kaže Davinić.

Prvoslav Davinić

printscreen

Prvoslav Davinić, Foto: printscreen

On je istakao da Tramp ima dbva problema, brobu sa dubokom državom u samom Stejt departmentu. Na drugoj strani Pentagon hoće da završi posao i zatvori ovaj prostor za Rusiju.

RAT U EU Albanci kupuju Evropu i stvaraju svoju superdržavu, Merkelova i Makron postali deo plana!

Davinić kao problem Srbije vidi naš odnos sa Nemačkom i Francuskom koje imaju suprotan stav o rešenju Kosova, a važni su ekonomski partneri naše zemlje, pa je tako problem ići protiv Merkelove i Makrona.

- Rešenja Kosova neće biti dok Tramp ne izbori drugi mandat, za šta ima velike šanse. Ukoliko ponovo pobedi, sigurtan sam da će doći u Srbiju - rekao je Davinić.

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Slobodan Reljić, profesor, novinar i bivši glavni i odgovorni urednik NIN-a, istakao je negativnu ulogu SAD na Balkanu.

- Amerikanci nisu trajno ovde i njihovo prisustvo je pogubno. Menja se situacija u svetu i uzdižu se druge sile poput Rusije i Kine. Situacija na Balkanu sada zavisi i od drugih sila - rekao je on.

ŠEŠELJ IZNEO ZASTRAŠUJUĆE PREDVIĐANJE NATO ima pakleni plan, ako uguraju Kosovo u UN, sprema se nova zamka za Srbiju

Reljić je Trampa nazvao pokušajem spašavanja SAD kao sile u opadanju.

GOSPODAR KOSOVA OTKRIO KO STOJI IZA STRAŠNOG SUDA ZA SRBE Loviće naše građane po nalogu spoljnog CENTRA MOĆI, a dva generala su prva na spisku!

BEZOČNA ODLUKA ALBANACA Četvrtak je dan kada će Priština ponovo počiniti zločin nad svim Srbima! Ovo neće proći nekažnjeno!

DOZVALI SE PAMETI Nakon 13. zemalja koje su povukle priznanje Kosova, na red došla Francuska?!