LJUMNIJA JE ŽENA TAČIJA ZMIJE Vlada iz senke, imaju sina, a ona je rođena u prestonici srpskih kraljeva (FOTO)

Ona stoji iza Hašima Tačija!

Hašim Tači i Lumnija Tači
Hašim Tači i Ljumnija Tači, Foto: Profimedia

Hašim Tači, pored braće Ramuša i Daunta Haradinaja, vođa Metohijske grupe, najistaknutiji je predstavnik organizovanog kriminala na Kosovu i Metohiji. 

HIT PORUKA NA VRATIMA STANA U BEOGRADU Ljudi prođu, prekrste se i nasmeju, pa nastave dalje (FOTO)

Zaslužan je za stvaranje Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) koja je prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, u više od 1.800 oružanih napada jedinica i „trojki“ OVK tokom devedesetih ubijeno je 364, a ranjeno 605 osoba.

KO JE RADA TRAJKOVIĆ: Bori se za nezavisno Kosovo, iz dva udobna stana u strogom centru Beograda

Međutim, ono što je malo poznato javnosti jeste Tačijeva žena, sa kojom ima sina. Naime, u pitanju je Albanka iz Prizrena, Ljumnija Tači. Ona se u javnosti ne pojavljuje često, ali je prava žena iz senke koja podržava Tačija u svim njegovim zlokobnim namerama. 

RODITELJI, SPASITE SE GLAVOBOLJE NA VREME Jedini način u Srbiji da kupite knjige za dete, a da pritom uštedite veliki novac

Hašim Tači i Lumnija Tači
Hašim Tači i Ljumnija Tači, Foto: Profimedia

U jednom mini-filmu koji je kružio društvenim mrežama, Ljumnija je izjavila "kako su se prvi put sreli i kako se on prvi zaljubio u nju".

HRVATICA UŽIVO U PROGRAMU ŠOKIRALA REGION "Dala sam pi*ke, pa su mi sredili..."

Podsetimo, predsednik samoproglašene republike Kosovo, u javnosti izigrava pažljivog i brižnog muža, a istovremeno je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Vlorom Čitaku, kosovskom ambasadorkom u Sjedinjenim Američkim Državama, a više o tome pročitajte OVDE

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi