ALO! OTKRIVA Ovo je novi plan Dragana Đilasa i Mlađana Đorđevića!

Lider SSP-a Dragan Đilas i njegov kum Mlađan Đorđević odlučili su nakon raspada Saveza za Srbiju da naprave dve opozicione kolone, ekskluzivno saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević
Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Prema rečima naših sagovornika, opozicija će biti podeljena na levi blok, koji će biti proevropski i građanski nastrojen, i njega će predvoditi Dragan Đilas i desni blok, koji će biti proruski, a predvodiće ga Đilasov kum Mlađan Đorđević.

- Đilas će okupiti preostale stranke iz propalog SZS-a i sve one koji su bojkotovali izbore. Tu će na sve načine pokušati da uvuče i Demokratsku stranku. Da bi zamazao oči demokratama i ostalima koji ne vole Obradovića i Dveri, on je svima obećao da u ovom bloku neće biti ni Dveri ni Obradovića - navode naši izvori i dodaju da je sve to jedna velika varka jer se Đilas neće nikada odreći Boška Obradovića.

- Dveri će biti u drugom bloku koji će predvoditi Mlađan Đorđević i koji će biti proruski nastrojen. Đilasov kum je već osnovao pokret i planira da umesto odbora u svim gradovima ima jatake, ljude koji će taj pokret tamo predstavljati i okupljati istomišljenike - ističu naši izvori i dodaju da Đilas i njegov kum na ovaj način pokušavaju da se domognu glasova i levice i desnice.

Da su naša saznanja tačna, pokazuje i to što su članice Saveza za Srbiju i opozicione stranke i pokreti koji su bojkotovali izbore 21. juna dogovorili nastavak zajedničkog opozicionog delovanja kroz formiranje udružene opozicije Srbije. U saopštenju se, naravno, navodi da se Srpski pokret Dveri opredelio da ne pristupi udruženoj opoziciji Srbije.

Tadić: Đilasov novi savez je lakrdija!

Lider SDS-a Boris Tadić objasnio je na Tviteru šta misli o novom opozicionom savezu, takozvanoj udruženoj opoziciji koju predvodi Dragan Đilas. - Ako dobro razumem, najnovija „udružena opozicija“ je manja od onog iz čega je nastao SZS. Povodom donošenja ove odluke jedina vest o onima koji se udružuju je da se Dveri ne udružuju. Šalu na stranu, nužno je operativno i odgovorno udruživanje, a ne nove lakrdije i kontrola štete - napisao je Tadić.

Još jedan dokaz da su naša saznanja tačna jeste i to što je Mlađan Đorđević početkom jula ove godine osnovao pokret „Oslobođenje“, a o čemu svedoči i zvanična registracija u Agenciji za privredne registre.

Povezane vesti

 • Korisnik: zagondzija
  05/08/2020 - 08:57
  Trla baba la, oni su svi zajedno politicki mrtvi ne znam sta treba jos da se desi da bi to shvatili
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi