Nela Kuburović
Tanjug/Zoran Žestić
Nela Kuburović

Tanjug/Zoran Žestić

Nela Kuburović, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

* Član Predsedništva SNS Nela Kuburović

* Osuda napada na porodicu predsednika đ

* Najvulgarnije reči i vređanja, prevazilaze svaku granicu političkog dijaloga i kritike

Reagujući povodom pretnji upućenih deci predsednika države Aleksandra Vučića, član Predsedništva SNS Nela Kuburović ocenila je da najgore i najbrutalnije uvrede na račun predsednika države i članova njegove najblize porodice - dece, mogu da upute "samo bolesni umovi, kojima mesto nije u društvu”.

"Ovakve najvulgarnije reči i vređanja, prevazilaze svaku granicu političkog dijaloga i kritike i predstavljaju najozbiljniji alarm i nadležnim državnim organima, ali i medicinskim ustanovama da preispitaju ponasanje ovakvih ljudi, koji jedino mogu doći iz kruga Specijalne zatvorske bolnice i kriminalnog SZS", navela je Kuburović u pisanoj izjavi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona smatra da građanima Srbije odavno više nema potrebe da neko objašnjava ko je ko, i šta ko radi u ovoj državi, jer, kako naglašava - pojedinci to čine sami za sebe.

Pojedini mediji preneli su da je na tvit na zvaničnom nalogu predsednika Srbije, u kojem je Vučić juče poručio koliko je važno bilo privući kineske investicije u Srbiju, odgovorio jedan korisnik pod pseudonimom i uputio pretnje Vučićevoj deci.

BONUS VIDEO: Kontinenti se zamenili, građani sa mukom očekuju dane koji predstoje