Izbori
Alo!/Ognjen Radošević
Izbori

Alo!/Ognjen Radošević

Izbori, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

* Postignut načelni dogovor

* Dva datuma su u opticaju

* U septembru ćemo sve znati

Vrh Srpske napredne stranke postigao je načelni dogovor o datumu redovnih parlamentarnih izbora i izbora za Skupštinu Vojvodine za proleće naredne godine, a u igri su dva termina - 22. i 29. mart.

Rukovodstvo stranke definitivno će o datumu odlučiti nakon konsultacija s liderom Aleksandrom Vučićem, a to će se najverovatnije dogoditi krajem septembra kada bi trebalo da bude održana sednica najviših organa SNS.

Pročitajte još:

 

Izvori lista tvrde da bi rukovodstvo SNS tada trebalo detaljno da analizira situaciju u zemlji i okruženju, ali i da razmotri ko zaslužuje da se naže na stranačkim izbornim listama.

Bajdenovi savetnici POLUDELI kad su čuli! Dačić postao GLAVNA VEST u Vašingtonu!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 07.08.2019. 19:10 - 07.08.2019. 20:12 Reakcija. Donald Tramp, Foto: printscreen Majkl Karpenter, bivši savetnik nekadašnjeg američkog potpredsednika Džozefa Bajdena, inače aktuelnog kandidata Demokratske stranke za predsedničku nominaciju, ocenio je da je najava šefa srpske diplomatije Ivica Dačić da će organizovati srpsku dijasporu u SAD kako bi na izborima podržala Donalda Trampa znak da želi da se meša u američku unutrašnju politiku.

Kako se navodi, u bazi naprednjaka već duže su na snazi instrukcije da se podignu svi stranački resursi, a trenutno je izvesnije da će izbori biti 22, a ne 29. marta.

Glasanje, izbori

Alo!/Dejan Briza

Glasanje, izbori, Foto: Alo!/Dejan Briza

U slučaju da odluka bude za 22. mart izbori bi najranije mogli biti raspisani 22. januara, a najkasnije 6. februara.

Ako se na izbore bude išlo 29. marta oni bi morali da budu raspisani između 29. januara i 13. februara.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (1)

milica

08.08.2019 08:40

Još jedni izbori na kome će se pokazati snaga i moć SNS-a.