Jeremić je izrekao jednu od najvećih gluposti u svojoj karijeri. Zoki Bunda u neverici, morao da mu postavi jedno pitanje!

Bruka i sramota koliko ovaj čovek izmišlja.

Zoran Živković
Zoran Živković, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić opet je pokazao svoje pravo lice kada je po ko zna koji put izrekao gnusne laži na račun Aleksandra Vučića i doveo narod u zabludu predstavivši iskrivljenu sliku realnosti.

- Kada imate na ulici toliko ljudi, ne možete ih zanemariti, morate da im izađete u susret. Lideri opozicije mogu da očekuju telefonske pozive Vučića, poziv na sastanak da se posavetuju kako da se izađe iz ovog ludila. Mislim da su neki razgovori već obavljeni, ali nemam dokaze za to - rekao je Jeremić mrtav hladan i svojom izjavom uspeo čak da zapanji i Zokija Bundu.

O kakvom Jeremić ludilu na ulicama priča nije nam poznato, ali sumnjamo da misli na "proteste" koji se održavaju subotom uveče, na kojima učestvuje šacica njegovih i Đilasovih ljudi. Ipak, još veća misterija je zašto bi se Vučić čuo povodom ove maskarade sa nekim od njenih predvodnika!

Čak i Zoran Živković nije mogao da prećuti ove Jeremićeve nebuloze, pa se i on zapitao ko se to čuo sa predsednikom Srbije?

Zoran Živković
Zoran Živković, Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi