LAZAR LEŠNJAK SE NOĆAS KASNO UKLJUČIO U DNEVNIK Javnost uznemirena onim što mu se desilo!

Lešnjak je u telefonskom razgovoru izneo uznemirujuće detalje o onom što mu se dešava nakon što je izašao u javnost sa podacima o Bastaću.

Lazar Lešnjak
Lazar Lešnjak, Foto: printscreen

 

* Lazar Lešnjak svedočio da je bio žrtva torture koja je trejala celu noć

Pročitajte još

* Lešnjakov kum Marko Bastać ga je navodno vezao, tukao i davio kesom koju mu je stavljao na glavu

* Sve je počelo kada Lešnjak nije dostavio Bastaću kovertu od, kako tvrdi, mita za omogućavanje nastavka ilegalne gradnje koji su investitori slali predsedniku opštine Stari Grad

 

Lazar Lešnjak koji je krajem oktobra svedočio o torturi kojoj je navodno bio izložen od strane svog kuma i predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća uključio se sinoć kasno u dnevnik televizije O2 i izjavio da su posle tog svedočenja počele pretnje njemu i njegovoj porodici.

KAKO JE SVE POČELO MOŽETE PROČITATI OVDE: JEZIVO Đilasov najbliži saradnik stavlja kese ljudima na glavu i batina ih! (VIDEO)

Lešnjak je u telefonskom razgovoru izneo uznemirujuće detalje o onom što mu se dešava nakon što je izašao u javnost sa podacima o Bastaću.

- Objasnio sam javnosti šta se desilo. Nije mi jasno zašto se još uvek raspituju za mene kod supruge Dejana Stojanovića. Upućuju pitanja i članovima moje porodice: Gde se ja nalazim? Da li se zna gde sam trenutno? - priča Lešnjak.

DETALJNIJE MOŽETE PROČITATI OVDE: POTRESNA ISPOVEST LAZARA LEŠNJAKA Bastać me zlostavljao i mučio zbog svojih kriminalnih radnji, gušili su me kesom, pretili naje*aćeš, a onda došli na bolesnu ideju da ih vezan oralno zadovoljim! Voditelj Mladen Mijatović ostao u šoku!

On je izrazio zabrinutost za svoju, i bezbednost svoje porodice.

- Pustite državne organe da rade svoj posao. Hoću da podvučem crtu. Ja svoj stav ne menjam. Sve što sam pričao je istina i spreman sam da svedočim o tome pred pravosudnim organima - rekao je Lešnjak.

Marko Bastać, Lazar Lešnjak
Marko Bastać, Lazar Lešnjak, Foto: Printscreen

Kako navode na O2, glavni operativac u zastrašivanju Lešnjaka i njegove porodice je Dejan Stojanović zvani Deksi Evro, najbliži Bastaćev saradnik i načelnik komunalne inspekcije Stari Grad.

- Dejan je bio prisutan to veče. Nije me udarao i učestvovao u tome, ali on je takođe kum Marka Bastaća i jedan od njegovih ljudi od najvećeg poverenja - tvrdi Lešnjak.

Kako je Marko Bastać reagovao na sve pročitajte ovde: Voditeljka ga pitala da li je spreman da potvrdi svoju priču, njegov odgovor šokirao celu Srbiju!

Ovakvi pritisci i pretnje predstavljaju mafijaški metod zastrašivanja kako bi se Lešnjak sprečio da svedoči o kriminalnim radnjama predsednika opštine Stari Grad, navodi se na kraju priloga.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ratko
  14/11/2019 - 16:29
  Jel Bastac ovaj sa naocarima ko bi reko fin neki covek na ranu da ga stavis!
 • Korisnik: Gaga
  14/11/2019 - 11:07
  Opozicijia sve vise gubi kompas !
 • Korisnik: Jovan
  14/11/2019 - 11:05
  Ne kaže se danas badava u Srbiji ne daj Bože da ti kum bude Bastać.
 • Korisnik: Aca
  14/11/2019 - 11:03
  Bastać je zaslužio za ovo veliku zatvorsku kaznu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi