POLITIČARI NA BIRALIŠTIMA Premijer Aleksandar Vučić glasao u pratnji ćerke! (FOTO)

Političari danas takođe izlaze na birališta. Oko podneva je glasao i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Premijer Vučić na glasanju sa ćekom
Premijer Vučić na glasanju sa ćekom, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić glasao je danas oko podneva na Novom Beogradu. Vučić je na biračko mesto 27 u Bulevaru Mihajla Pupina 117 došao sa ćerkom Milicom.

 - Pre svega, hoću da se zahvalim građanima Srbije na požrtvovanosti, na tome što izlaze u značajnoj meri na izbore. Očekujem neizvesnu borbu, tešku borbu do poslednjeg glasa - rekao je premijer Vučić.

Premijer na glasanju sa ćerkom Milicom
Premijer na glasanju sa ćerkom Milicom, Foto: Oliver Bunić

Vučić je rekao da je zadovoljan što do 12 sati nije bilo problema.

"Očekujem izlaznost nešto veću nego poslednji put. Jedan ili dva odsto veću" - dodao je premijer.

Predsednik Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom
Predsednik Tomislav Nikolić sa suprugom Dragicom, Foto: Dušan Milenković

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je danas u Osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi" na Novom Beogradu. Nikolić je na glasanje došao sa suprugom Dragicom.

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović, Foto: Petar Marković

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu u beogradskom naselju Dedinje. Ona je na glasanje došla sa suprugom Vladimirom Atancakovićem i sinom.

Ministar Stefanović sa suprugom
Ministar Stefanović sa suprugom, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović glasao je danas u 8 sati u Osnovnoj školi Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Stefanović je došao na glasanje sa suprugom Anom.

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić glasao je danas, nešto posle 8.30 časova, na glasačkom mestu 37. Dačić je glasao u pratnji supruge i sina.

"Izbori su dan kada je svačiji glas jednak, kada u pravom smislu te reči svaki čovek ima isto pravo da odredi ko će biti u najvišem zakonodavnom telu Srbije. Na takav način ljudi određuju i svoju sudbinu u narednom periodu", poručio je Dačić.

Ministar Rasim Ljajić
Ministar Rasim Ljajić, Foto: Irfan Ličina

Lider SDP i ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić glasao je pre podne na biračkom mestu br. 82 u novopazarskom naselju Hadžet.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Branko Ćopić" na Vidikovcu. Vulin je na glasanje došao sa suprugom Natašom i sinom.

Siniša Mali
Siniša Mali, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali glasao je ubrzo po otvaranju birališta na biračkom mestu u Beogradskoj poslovnoj školi na Zvezdari. Mali je bio prvi glasač na tom biračkom mestu.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj
Predsednik SRS Vojislav Šešelj, Foto: Goran Srdanov

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj glasao je jutros u 10 sati na svom biračkom mestu 96 u Osnovnoj školi Svetislav Golubović Mitraljeta u Batajnici. Šešelj je svoju građansku dužnost obavio u društvu supruge i sina.

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić
Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić, Foto: Goran Srdanov

Predsednica Demokratske stranke Srbije  Sanda Rašković Ivić glasala je danas oko 10 časova na biračkom mestu u opštini Palilula.  Predsednica DSS došla je na glasanje sa suprugom Aleksandrom Ivićem i sinom.

Predsednik Nove stanke Zoran Živković
Predsednik Nove stanke Zoran Živković, Foto: Petar Dimitrijević

Predsednik Nove stranke Zoran Živković glasao je na biračkom mestu na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. On je na glasanje došao sa Biserkom i decom.

Bojan Pajtić
Bojan Pajtić, Foto: Nenad Mihajlović

U Novom Sadu na biračkom mestu 177 u Ulici Narodnih heroja broj 5 je glasao Bojan Pajtić lider DS i nosilac liste "Za pravednu Srbiju - Demokratska stranka". Pajtić je na biralište došao sa suprugom Vesnom i sinom.

Nenad Čanak
Nenad Čanak, Foto: R. Getel

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je na biračkom mestu broj 197 u srednjoj školi "Dositej Obradović" u Suvoborskoj ulici broj 6 u Novom Sadu. Čanak je na biralište došao sa sinom, a u redu za glasanje čekao je skoro pun sat.

Predsednica skupštine Maja Gojković
Predsednica skupštine Maja Gojković, Foto: Nenad Mihajlović

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojović glasala je u Novom Sadu.

Lider SDS Boris Tadić
Lider SDS Boris Tadić, Foto: Petar Dimitrijević

Lider SDS Boris Tadić glasao je danas nešto posle 10 časova. On je svoj glas predao na opštini Stari grad, na izbornom mestu 34.

Čedomir Jovanović na glasanju sa suprugom
Čedomir Jovanović na glasanju sa suprugom, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Predsednik Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu Ušće u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu. Jovanović je na izbore došao sa suprugom.

Dušan Bajatović
Dušan Bajatović, Foto: Nenad Mihajlović

Kandidat za pokrajinskog premijera Socijalističke partije Srbije, Dušan Bajatović glasao je na glasačkom mestu na Novom naselju u Novom Sadu.

Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović
Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, Foto: Tanjug/Oksana Toškić

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović glasao je danas na biračkom mestu 40 u dečijem vrtiću "Cerak".

Lider Levice Srbije Borko Stefanović
Lider Levice Srbije Borko Stefanović, Foto: Robert Getel

Lider Levice Srbije, Borko Stefanović glsao je u Novom Sadu u Ulici Narodnog fronta 71, biračko mesto 162, mesna zajednica Ostrvo.

Predsednik SDA Sulejman Ugljanin u pratni supruge
Predsednik SDA Sulejman Ugljanin u pratni supruge, Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Ugljanin je u pratni supruge glasao u OS Desanka Maksimovic u Novom Pazaru.

Nosilac liste BDZ Sandžaka Muamer Zukorlić
Nosilac liste BDZ Sandžaka Muamer Zukorlić, Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Nosilac liste Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka Muamer Zukorlić glasali su jutros u Novom Pazaru. On je na biralište došao sa suprugom i ćerkom.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić jutros je prvi glasao na biračkom mestu 11, tačno u 7 časova, odmah po otvaranju glasačkih mesta. Đurić je svoj glas predao u Mesnoj zajednici Cvetni trg, na biračkom mestu broj 11.

On je izrazio uverenje da svi treba danas da iskoriste biračko pravo. On je poručio građanima na Kosovu i Metohiji da je sveto pravo da na svojoj zemlji odlučujemo o svojoj budućnosti.

Ministar pravde i funkcioner Srpske napredne stranke Nikola Selaković glasao je danas u 8 sati na biračkom mestu 63, u Sazanovoj ulici u Beogradu.

Ministarka zadužena za evropske integracije i funkcioner SNS Jadranka Joksimović glasala je danas u 9 sati u Osnovnoj školi Bora Stanković u Beogradu. Ona je na biralište došla sa majkom i bratom.

Ministar privrede Željko Sertić glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu na Miljakovcu u Beogradu.

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić glasao je u Beogradu, na birackom mestu 6.

Gradski menadžer Goran Vesić glasao je jutros u 7.30 na biračkom mestu u Trećoj beogradskoj gimnaziji.

Član predstavništva SNS Zoran Babić glasao je danas u Vrnjačkoj Banji. On se u društvu svoje ćerke pojavio u 7.30 sati na biračkom mestu broj 10, zgrada "Borjaka" u Vrnjačkoj Banji u ulici Žike Valjarevića broj 1.

Sin predsednika Srbije i gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić, glasao je sa porodicom u tom gradu.

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić glasao je na Novom Beogradu.

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović glasao je danas u 9 sati na biračkom mestu u Privrednoj komori Srbije u Beogradu.

Glasao je i Predsednik Skupžštine grada Nikola Nikodijević.

Nosilac izborne liste "Za slobodnu Srbiju - Zavetnici" Milica Đurđević glasala je oko 9.30 sati na biračkom mestu 34 Šumice.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković glasao je u 10 sati u selu Končarevu, gde je rodđen i gde živi. Marković je na glasanje došao sa članovima porodice.

Član predsedništva Demokratske stranke Dragoljub Mićunović glasao je danas u osnovnoj školi "Kralj Aleksandar Prvi" na Novom Beogradu.

Mićunović je na glasanje došao sa suprugom Dubravkom Mićunović.

Član predstavništva SNS Zoran Babić glasao je danas u Vrnjačkoj Banji, u društvu ćerke pojavio na biračkom mestu broj 10, zgrada "Borjaka".

U Kragujevcu je glasala profesorka Slavica Đukić Dejanović, na biračkom mestu 49 u PU "Nada Naumović".

Kosovski ministar administracije i lokalne samouprave Ljubomir Marić pozvao je građane da u što većem broju izađu na birališta i i zrazio nadu da će izborni proces na Kosovu proteći bez incidenata. Marić je svoje biračko pravo iskoristio rano jutros i glasao na jednom od biračkih mesta u Kosovskoj Mitrovici.

U Srednjoj tehnickoj školi “Mihajlo Petrovic Alas” biračko pravo jutros su iskoristili gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić i predsednik Privremnog opšštinskog organa Aleksandar Špirić.

Pedsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, glasao je u Generalnom konzulatu.

Francuski humanitarac Arno Gujon koji je prošle godine dobio srpsko državljanstvo glasao je na biračkom mestu na Novom Beogradu.

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni i redovni pokrajinski i lokalni izbori.

Alo! vodič kroz izbore vam daje sva uputstva o ponašanju na biračkim mestima.

Građani biraju 11. saziv republičkog parlamenta od uvođenja višestranačja u Srbiji, kao i novi saziv pokrajinskog parlamenta i najvećeg broja lokalnih samouprava, budući da u svega 14 njih nema izbora, jer mandati tamošnjim skupštinama nisu istekli.

Na parlamentarnim izborima se za 250 mesta nadmeće 20 lista, na kojima je ukupno 3.270 kandidata.
Biračka mesta su otvorena u sedam sati, a zatvaraju u 20 časova, do kada traje i predizborna tišin

 • Korisnik: sremica
  25/04/2016 - 11:21
  Živo me zanima da li ovaj ima nameru da prestane da se bori, protiv samog sebe, protiv naroda ili koga već... sa lica mu isijava bes. Crven u licu od besa nekog...
 • Korisnik: goran
  24/04/2016 - 20:39
  I sad kao on je u braku (pravom a ne fiktivnom), a ne izlazi sa zenom cak ni na biraliste! A sin mu, je jos os letos u Americi,u Cikagu, uziva u luksuzu i ne uci nista. Za njega,eto nije Srbija, a s druge strane poziva mlade da ostaju u Srbiji! Malo je reci -licemer!
 • Korisnik: pera
  24/04/2016 - 18:52
  Vucic je trebao da povede trcu zenu na glasanje da je narod vidi.
 • Korisnik: Драгомир
  24/04/2016 - 16:09
  Ја у крају ди живим водим акцију против оних алавих мештана који су поставили ограде ван катастра!На интернету постоје катастарске парцеле са прецизним цртежима.На пример,један алави мангуп има парцелу од ДВА ХЕКТАРА и узурпирао је део пута па поставио ограду да аутомобили не могу да се мимоиђу?Како не сме да ме физички пипне јер зна колико је моја Радојка пргава он разгласи да сам наклоњен Шешељу!Да ће ме искључити из моје партије?Да ли сам гласао за Шешеља?Е,па,бато,мобилни мој снимио.
 • Korisnik: bolid
  24/04/2016 - 15:36
  Iskreno se nadam da će napokon sns mafija da izgubi i da budu pohapšeni svi do jednog. Da im narod sudi.
  • bolid @bolid
   24/04/2016 - 19:27
   Sad je 19:25. A već se priča da premilinarni rezultati kažu da je sns pobedio. To može da znači samo jedno. Ode nam država na doboš, nažalost.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi