Tajfun Šanšan snimljen iz svemira
NASA
Srđan Marković

Youtube Printscreen

Srđan Marković, Foto: Youtube Printscreen

 Marijan Rističević, poslanik vladajuće većine, nema dilemu da je ona to uradila najviše zbog večitog studenta Srđana Markovića, poznatog po nedavnom pokušaju upada u Predsedništvo Srbije, ali još poznatijem po tome što se svojevremeno prijavio u NASA program sa ciljem da se preseli na Mars, uz poruku da se ne bi vraćao na Zemlju.

- Ta Jasmina radila je program NASA, kao nuklearni fizičar bavi se tom tematikom i naravno da je njena obaveza bila da podrži Marsovca, studenta od 31 godinu u kratkim pantalonama i njegovu ekipu. I ja ću podržati Marsovca tako što ću glasati za amandman da može doživotno da studira jer će dosta vremena trošiti na putovanja Mars-Zemlja, Zemlja-Mars, pa mu je malo dve godine da završi - kaže Rističević, primećujući i da se profesorka Vujić u poslednje vreme sve ređe predstavlja kao potpredsednica Dveri, što zvanično jeste.

Pročitajte još:

 

- Smeta još što je Boško požuteo, a njoj glupo da bude potpredsednik žute stranke. Ona je osim za NASA vezana malo i za CIA, sa njom se ne treba igrati - zaključuje poslanik.

Advokat Miroje Jovanović optužio je svojevremeno pokret Dveri da u svojim redovima ima američkog agenta. On je izneo tvrdnje da je Jasmina Vujić, koja je i predsednik Političkog saveta Dveri, zapravo agent interesa Amerike.

- Jasmina Vujić je saradnik američke Nacionalne nuklearne bezbednosne službe (National Nuclear Security Administration - NNSA). To je specijalizovana služba bezbednosti pod čijim patronatom je Jasmina Vujić od juna 2011. godine postala direktor posebnog američkog petogodišnjeg nuklearnog programa vrednog 25 miliona dolara. Prilikom imenovanja za direktora ovog bezbednosnog američkog programa, Jasmina Vujić je izjavila: „Postoji kritična potreba da se zaštiti bezbednost naše nacije čuvajući da nuklearni materijal i tehnologija ne padnu u pogrešne ruke, naročito u više zemalja, uključujući Kinu, Indiju i Rusiju, koji gledaju da prošire svoju nuklearnu strukturu moći.“ Smešno je što Dveri predlažu da se pod hitno donese zakon o registrovanju agenata stranih interesa, a iz stranke ne izbacuju Jasminu Vujić - rekao je Miroje Jovanović.

Zna sve o osiromašenom uranijumu

Mediji su pisali da se o povezanosti Vujićeve sa vojnobezbednosnim i obaveštajnim strukturama SAD može zaključiti i iz njene izjave „Njuzviku“, u kojoj otkriva da ima podatke o svim mestima koje je NATO 1999. gađao bombama sa osiromašenim uranijom?!

- Prema svim informacijama do kojih sam mogla da dođem, projektili sa osiromašenim uranijumom nisu korišćeni severno od Vranja. Nažalost, nadležne strukture u Srbiji više od 17 godina izbegavaju da iznesu tačne podatke o broju kontaminiranih mesta... - izjavila je Vujićeva.

 

Komentari (2)

Lavica

20.09.2019 14:30

PA NARAVNO DA JE PODRŽALA JER JE ONA JEDNA OD ONIH KOJI SU ORGANIZATORI!

fe

20.09.2019 14:35

sramota je realno to sto rade