Branko Miljuš, rektorat, protest,
Alo
Branko Miljuš, rektorat, protest,

Alo

Branko Miljuš, rektorat, protest,, Foto: Alo

* Posle dvojice funkcionera Đilasove stranke iz zgrade Rektorata izašao je i Branko Miljuš

* Miljuš koji je glavni operativac Dragana Đilasa skoro svaki dan dolazi u zgradu Rektorata

* Miljuš svaki dan dolazi među poveću grupu pristalica opozicije "1 od 5 miliona" koji se predstavljaju kao studenti i sa njima provodi vreme 

Iz zgrade Rektorata odmah posle izlaska dvojice funkcionera Đilasove "Stranke slobode i pravde" Marka Dimića  i Aleksandra Korolije sa kesama u rukama izašao je i njegov glavni operativac Branko Miljuš visoki funkcioner Saveza za Srbiju, ali i član opštinskog veća Stari Grad. Miljuš je jedan u nizu opozicionih funkcionera koji od vikenda dolaze u zgradu Rektorata. Tako među onima koji su došli da podrže pristalice pokreta "1 od 5 miliona" viđeni su Srđan Milivojević iz DS-a koji je navodnim "studentima"donosio pljeskavice i sendviče, lider DS Zoran Lutovac, Marinika Tepić i lider Dveri Boško Obradović.

Prolaznici zgroženi kad su videli šta Đilasovi studenti iznose iz Rektorata!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 21:36 Blokada Marko Dimić, Aleksandar Korolija, protest, Rektorat, Foto: Alo * Isplivao još jedan dokaz koji pokazuje da iza blokade Rektorata stoji opozicija, a ne studenti * Na slici se jasno vide dvojica funkcionera Đilasove stranke kako iznose smeće * Dokaz da blokada nema nikakve veze sa studentskim problemima već isključivo sa politikom Blokada Rektorata od strane pristalica pokreta "1 od 5 miliona", koje podržava Đilasov Savez za Srbiju i dalje traje.

 

Branko Miljuš u javnosti ostao je upamćen po upadu u redakciju lista "Alo" kada je zajedno sa predsednikom opštine Satri Grad Markom Bastaćem pokušao da izazove nasilnički incident. Miljuš se opet pojavio pre dve nedelje ispred zgrade gde se nalazi redakcija lista "Alo", kada je ponovo stajao iza leđa Đilasu i Bastaću dok su držali konferenciju za medije. Miljuš je inače novinar, a bio je i direktor Miškovićevog i Đilasovog "Pressa".

Miljuš je prvi put ušao u rektorat u subotu popodne, a prema saznanjima Alo.rs, Miljuš je tad doneo nova uputstva aktivistima "1 od 5 miliona", koji blokiraju Rektorat. Inače, Miljušev ulazak u zgradu zapravo predstavljao je povredu autonomije univerziteta, koja je nastavljena i narednim danima, pa i večeras.

 

S time je potkrepljeno da je ovaj stranački i opštinski funkcioner od zgrade Rektorata napravio opštinski odbor opozicione partije, pa je tako zabeleženo da Miljuš svaki dan dolazi među poveću grupu pristalica opozicije "1 od 5 miliona" koji se predstavljaju kao studenti i sa njima provodi vreme unutar zgrade i ne izbija iz Rektorata.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Podsetimo, tokom svečanog obeležavanja dana Univerziteta u Beogradu u petak 13. septembra, došlo je do teškog incidenta, kada su predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" ušli u zgradu Rektorata Univerziteta u Beogradu i blokirali ulaz koji, uz stepenice, vodi u prostorije te institucije. Tokom koktela je ušlo 10-ak predstavnika Udruženja "1 od 5 miliona", koji su u rukama držali, kako su rekli novinarima, "lažne diplome", koje su želeli da uruče učesnicima svečanostima.

Đilasov glavni čovek doneo hitnu poruku!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 15.09.2019. 19:32 - 15.09.2019.

 

U subotu popodne je ponovo održan protest ispred zgrade Rektorata. Okupljeni od momenta ulaska u Rektorat nabavili su i hranu tačnije pljeskavice i sendviče. Njima je pljeskavice i sendviče donosio Srđan Milivojević iz DS-a, čime je jasno stavljeno do znanja da iza "studenata" stoji Đilasov Savez za Srbiju. U poseti je bio i Zoran Lutovac, ali i Branko Miljuš, visoki funkcioner Đilasovog SZS koji svuda ide uz leđa predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i lideru SZS Draganu Đilasu. Takođe ispred rektorata viđena je i Marinika Tepić i lider Dveri Boško Obradović.

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom