Boško Obradović
Alo!
Boško, Đilas i Jeremić

Printskrin

Boško, Đilas i Jeremić, Foto: Printskrin

Pročitajte još:

 

 

Strane obaveštajne strukture potpuno su uključene i u planove u vezi sa 13. aprilom, kada će opozicionari po ugledu na demonstracije u Ukrajini, koje su rezultirale velikim brojem žrtava, u centar grada postaviti šatore. Naši izvori upozoravaju da to što su lideri SZS-a odlučili da pribegnu radikalizaciji protesta razapinjanjem šatora po centralnim ulicama i sličnim aktivnostima pokazuju da su prihvatili da naša zemlja bude još  samo jedan u nizu poligona za političko-obaveštajne eksperimente zapadnih centara moći.

- A oni žele da se na vlast u Srbiji instaliraju poslušničku elitu, koja bi bespogovorno prihvatila sve njihove zahteve, uključujući prihvatanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i uvođenje Srbije u NATO - kaže naš izvor.

Stefan Stamenkovski, predsednik Pokreta „Zavetnici“, ističe da je „novi DOS okupljen oko SZS-a produžena  ruka onih koji žele da vide našu zemlju na kolenima“.

Preporučujemo i ovo:

 

 

- Očigledno je da su Đilas i Jeremić prilikom posete SAD na sastancima sa američkim funkcionerima dobili jasne upute na koji način da dugo pripremanu atmosferu destabilizacije pretvore u potpunu blokadu i obesmišljavanje institucija Srbije. Cilj spoljnog faktora je da se ovakvim instrumentima državno rukovodstvo natera na bespogovorno ispunjavanje ultimatuma i odrekne  se svakog elementa suverene i nezavisne politike - kaže naš sagovornik.

Božidar Spasić, dugogodišnji operativac Službe državne bezbednosti, navodi da je siguran da su srpski opozicionari zapadnim fi nansijerima dali čvrsto obećanje da će se zalagati za sve suprotno od onog što radi aktuelni režim.

 

- To znači da će prvo učiniti sve da Srbija uđe u NATO! Vidite li kako su odjednom nestali svi NATO lobisti u Srbiji, svi su ućutali, zato što je taj posao sada preuzela opozicija i lobisti čekaju da vide šta će oni uraditi. A nisu Đilas i ekipa slučajno izabrali baš ovaj termin za pravljenje haosa, oni svojim ludostima koče i miniraju pokušaj dijaloga sa Prištinom. Njima Kosovo ništa ne znači, naprotiv, čak misle da nam je smetnja, a to neprijateljima Srbije najviše odgovara. O pozicionari žele da 13. aprila zarobe Beograd, ali to im neće poći za rukom, iako se svojski trude, već su pokupovali šatore, i obične i takozvane štabne, u kojima će sedeti „poglavice“ - kaže Spasić.