Ana Brnabić
Tanjug/Sava Radovanović
Ana Brnabić

Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

* Premijerka Ana Brnabić će se 21. oktobra učlaniti u SNS

* To će učiniti na 11. godišnjicu ove partije

* Predsednica Vlade Srbije je sredinom septembra kazala da je njeno učlanjenje u SNS samo pitanje formalnosti

Premijerka Ana Brnabić će se 21. oktobra, na 11. godišnjicu Srpske napredne stranke, učlaniti u tu partiju, ekskluzivno saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenih izvora iz vrha vlasti.

Pročitajte još:

- Ana Brnabić će 21. oktobra 2019. godine, na 11. rođendan SNS-a, zvanično postati članica te partije - zaključuju naši izvori.

Predsednica Vlade Srbije je sredinom septembra kazala da je njeno učlanjenje u SNS samo pitanje formalnosti.

Sednica SNS, Beograd

Tanjug

Foto: Tanjug

- Ova stranka, odnosno njeni članovi, i ja smo već duže isti tim. Slavimo zajedničke uspehe, koji su ujedno uspesi naše zemlje, i borimo se zajedno protiv zajedničkih izazova. Biti tim sa nekim je mnogo više od toga da li ste potpisali neki papir - kazala je Brnabićeva za jedan dnevni list.

Novinar na ulici prišao Vučiću i njegovom sinu. Pitao ih šta će biti, a Danilo jednom rečenicom zasmejao i oca i reportera! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 29.09.2019. 13:58 Vučić i njegov sin su Aleksandar Vučić i Danilo Vučić, Foto: Printscreen * Na internetu je osvanuo raritetni snimak na kojem se nalazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sinom Danilom * Snimak je nastao pre 9 godina u Bratislavi * Jedna od retkih prilika kada možemo da vidimo predsednika u neformalnom izdanju Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su te 2010.

Ana Brnabić je ušla u Vladu Srbije kao nestranačka ličnost 2016. godine, a premijersku funkciju obavlja od 2017. Prva je žena na položaju predsednika Vlade Republike Srbije.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare