Aleksandar Marković
SNS
Aleksandar Marković

SNS

Aleksandar Marković, Foto: SNS

* Da li je istina da je Dragan Đilas sve vreme lagao građane da je novac stekao u Češkoj

* Kako je od 74.000 evra, ženine kuće na Dedinju i polovnog automobila uspeo da dostigne cifru od 25 miliona evra

* Dragan Đilas kao najgori gradonačelnik u istoriji Beograda treba građanima da objasni kako je postao multimilioner

Sеkrеtar Gradskog odbora Srpskе naprеdnе strankе Alеksandar Marković upitao je danas Boška Obradovića da li je istina da je Dragan Đilas sav novac stekao poslujući sa državnim firmama u Republici Srbiji, koristeći svoj položaj i funkciju da bi postao multimilioner.

"Da li je istina da je Dragan Đilas sve vreme lagao građane i javnost da je novac stekao u Češkoj. Pošto sve činjenice ukazuju da je Đilas lagao, pitam Boška Obradovića koliko ga Dragan Đilas plaća da ga pokriva u njegovim aferama imajući u vidu da Obradović ne sme ni da pomene reč Češka, izjavio je Marković i nastavio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Pitam Boška Obradovića zašto ćuti o korupciji i aferama koje su Dragana Đilasa učinile najbogatijim čovekom u ovom delu Evrope i zašto ne traži objašnjenje od Đilasa kako je od 74.000 evra, ženine kuće na Dedinju i polovnog automobila uspeo da dostigne cifru od 25 miliona evra. Pitam Obradovića i zašto njegov šef Dragan Đilas krije da je pare zaradio u politici i to kao apsolutna vlast. dodao je Marković.

Takođe, Marković je postavio i treće pitanje za Boška Obradovića na koje očekuje odgovor, a glasi: "da li smatra da bi bilo časno da Dragan Đilas kao direktor Narodne kancelarije Borisa Tadića, kao ministar u Koštuničinoj Vladi i kao najgori gradonačelnik u istoriji Beograda objasni građanima kako je postao multimilioner i to ne u Češkoj, već kao visoki državni funkcioner u Republici Srbiji, zloupotrebljavajući svoj položaj i funkciju, čime je svojim privatnim firmama, u periodu od 2004-2013 obezbedio promet od preko 500 miliona evra?

PODSETIO GA NA SVE KRAĐE Vesić obelodanio prljave radnje: Đilas je novac otimao u džakovima!