Aleksandar Šapić
Foto: Alo/Grad Beograd

 Kaže da bi najviše voleo kada bi na ovim izborima teme bile lokalne, međutim, ukazuje da će one biti na nacionalnom nivou.

-Svi naši konkurenti, i na ovim i na prošlim izborima, u svojim životima ni trafiku nisu vodili, da ne pričamo o nekoj jedinici lokalne samouprave, većoj opštini ili gradu. Nažalost ili na sreću, ovoga puta će teme biti daleko veće. Zahvaljujući onome što radimo danas omogućićemo da Beograd sutra bude i bolji, i lepši, i produktivniji, i napredniji, i infrastrukturno sređeniji, i ekonomski snažniji, i da bude ono što i jeste - lokomotiva čitavog srpskog društva – rekao je Šapić i dodao da danas neće govoriti o svim projektima i svimu onome što se trenutno radi u Beogradu i što će se raditi.

-Biće prilike da govorimo o svemu tome u kampanji. Važno je da se okupimo, kao što smo to mi uradili danas, oko našeg naroda, oko srpskog društva, oko naše države i branjenja naših državnih i nacionalnih interesa. Ili ćemo uraditi to, ili ćemo dozvoliti da, kao mnogo puta u istoriji, pukotine koje su se stvarale među nama, omoguće onima koji ne žele dobro ni ovaj zemlji, ni ovom narodu, da to iskoriste i zlupotrebe. Činjenica da smo se okupili kao nikada do sada, ovo je možda i najveće okupljenje na srpskoj političkoj sceni u poslednih nekoliko decenija, pokazuje koliko je situacija važna, i koliko moramo da stanemo u odbranu našeg društva, državnih i nacionalnih interesa – završio je Šapić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading